Kupadaki Rakip Gaziantepspor’u Değerlendirdiler

#İnegöl Spor |
 :

Ziraat Türkiye kupasında süper lig ekiplerinden Kasımpaşa’yı evinde 1-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken İnegölspor’a Türkiye kupası 4. Tur kura çekimlerinde süper lig ekiplerinden Gaziantep spor çıktı.

Adem Demir / e-inegol.com

Kura sonuçlarını değerlendiren İnegölspor teknik direktörü Mehmet Bulut: “Tabi ki kura öncelikle hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum maçın içerde olması bizim için avantaj içerde olmasını istiyorduk zaten. İçerde olursa kim çıkarsa çıksın diyorduk lig takımı olması bizim için avantaj, Gaziantep takımı da ligde sıkıntılar yaşayan bir takım oda bizim için avantaj onu değerlendirebilirsek turu geçeriz diye ümit ediyorum. Karşımızdaki rakip süper lig takımı ama ligde sıkıntılar yaşaması bizim için artı bir avantaj 3 haftalık bir süreç var 3 hafta içinde oynayacağımız lig maçları bizim önceliğimiz. Lig bizim önceliğimiz kupada gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek. Eskiden Türkiye kupası klüpler için yüktü ekonomik anlamda şimdi ise kulüplere de dolayısıyla futbolculara da yansıyor ekonomik anlamda onun için açıkçası kupayı da önemsiyoruz ama önceliğimiz dediğim gibi lig ama kupada da iyi futbol oynayarak gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek inşallah bizim için hayırlısı olur. “dedi.

EN GÜZEL MİSAFİRPERVERLİĞİ GÖSTERECEĞİZ

Ziraat Türkiye kupası  4. Tur kura çekimini değerlendiren İnegölspor başkanı İlhan Korkmaz:”Öncelikle kura hepimiz için hayırlı olsun daha önceden dediğimiz gibi kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz bu konuda da yine güzel bir şehrimizin takımı olan Gaziantep spor’u ağırlayacağız onlara burada en güzel misafirperverliği göstereceğiz, tribünde taraftarlarımız saha ,içinde futbolcu kardeşlerimiz , teknik ekibimiz ve biz yöneticiler Gaziantep sporu en iyi bir şekilde ağırlamaya çalışacağız. Gaziantep’in çıkması bizim açımızdan iyi oldu sayılır şuan da lige bulundukları konum gereğiyle belki kupaya pek asılmak istemeyeceklerdir. Gerçi bizim içinde kupa birinci öncelik değil ama şehrimizin tanıtımı anlamında ciddi bir katkısı olacağına inanıyoruz.  Gaziantep spor’u en iyi şekilde ağırlayıp kupada bir üst tura çıkarız inşallah.” Dedi.