Pazarspor sponsoru Leta Sandalye

#İnegöl Spor |
 :

İnegölspor’un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor maçının sponsorluğunu Leta Sandalye üstlendi.

İnegölspor’un Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hamit Haraslı ile Alt Yapı Sorumlumuz Mehmet Döngel, Leta Sandalye Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özcan'ı  ziyaret etti.

Ziyarette söz alan Haraslı, desteklerinden dolayı Leta Sandalye Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özcan'a teşekkür ederek, "İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacağız. Bu zorlu maçın deplasman sponsorluğunu Leta Sandalye üstlendi. Kendilerine verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah iş adamlarımızın destekleri ile hedeflediğimiz PTT 1.ligine şampiyon olarak çıkarız ve desteklerinin karşılığını veririz."dedi.

Leta Sandalye Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özcan ise Her zaman İnegölspor'un yanında olduklarını belirterek, "Başarlı bir ilk devreyi  geçiren İnegölspor, ikinci devre inşallah şampiyon olarak mutlu sona ulaşır. Buna biz yürekten inanıyoruz. Bu zorlu süreçte her zaman İnegölspor'umuzun yanındayız. Tüm ilçe halkımızı da İnegölspor'umuza destek vermeye davet ediyoruz."ifadelerini kullandı.

İsmail Durmuş