Takım Ruhunu Ortaya Koymak İstiyoruz

#İnegöl Spor |
15 Eyl 2016 / Per 14:49

İnegölspor’un takım ruhunu ortaya koymak istediklerini ifade eden teknik direktör Osman Özdemir, bunları kısa sürede bir araya getirmek kolay değil dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, İnegölspor’un kendi sahasında aldığı 3-1'lik Bugsaş Spor mağlubiyeti ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tuzla maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

BAYRAMI BURUK GEÇİRDİK

Özdemir, şöyle konuştu: "Geçen hafta içeride aldığımız mağlubiyet bizleri maalesef üzdü. Dolayısıyla taraftarımızı da üzdü. Bayramı buruk bir şekilde geçirdik. Ama futbolda her zaman bu tür sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz. Önemli olan bu neticeden alacağımız ders. İyi bir takım olduğumuzu her zaman söylüyorum. Bu oynadığımız Bugsaş maçında ilk 45 dakikada bunu da ortaya koydu bu takım. Fakat 2. yarıda bir takım sebeplerden dolayı alınan bir yenilgi var. Tabi bu iyi takım olduğumuz söylemi, hiç yenilmeyeceğimiz anlamını da taşımıyor. Ama önemli olan basit yapılan hatalardan dolayı alınan yenilgileri bir daha yaşamamamız. Bu yenilgiyi göğüsleyebilmek çok önemli. “ dedi.

TAKIMDA 2 EKSİK VAR

Takımdaki sakat ve cezalılar hakkında bilgiler veren Osman Özdemir” Ligin hazırlık döneminden bu güne kadar olan süreçte dile getirdiğim bir şey var. İddialı bir takım olduğumuzu söylüyorum. Ama bu arada hem gelişmeye çalışıyoruz. Hem de iyi bir takım ruhu ortaya koymak istiyoruz. Bunları kısa sürede bir araya getirmek kolay değil. Önemli olan bu hafta aldığımız yenilgiyi çok çabuk unutup, oynayacağımız bu Tuzla maçı ondan sonra kupa ve Ankaragücü maçları olmalı. Önemli olan bu yenilgilerden sonraki içimizdeki enerji ve motivasyonu kaybetmemek. Oyuncular olarak, biz olarak, yönetim olarak, taraftar olarak pes etmemeliyiz. Bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettirmeliyiz. Emrah'ın kırmızı kart cezası var. Ömürcan'ın sakatlığı devam ediyor. Bugün onunla ilgili bir karar vereceğiz ama dünkü yaptığımız idmanda Ömürcan'ın da yüzde yüz hazır olduğunu görmedim. Belki bu hafta oda kadroda olmayabilir."