Takımı sahada tanıyamadım

#İnegöl Spor | Haber Merkezi
09 Mar 2020 / Pzt 11:04

1922 Konya maçında alınan beraberlik sonrası konuşan İnegölspor Başkanı Münür Kanar takımı tanıyamadığını ifade etti.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan başkan Kanar “Maalesef bende anlamadım takım bugün çok kötüydü. Yani takımı tanıyamadık. Orta saha birbirleriyle kopuk vaziyette top yapmadı. Santraforları topla buluşturamadık. Maalesef kötü bir sonuçla haftayı kapattık. Tabi yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Son dakika adamlar galipte gelebilirdi. Onlara da başarılar dilerim.  Yenemeyeceğimiz bir takım değildi ama ne bileyim takımı tanıyamadım. Önümüzdeki haftalar zor. İçeride oynayacağımız 4 maçı kayıpsız geçmek istiyorduk. Maalesef olmadı. Yapacak bir şey yok. Lige sonuna kadar asılacağız. Kopmuş bir şeyde yok. İnşallah deplasmanda telafi ederiz. Haftaya Gümüşhane deplasmanına gideceğiz, oda zor bir maç olacak. Onlarda düşme potasındalar. İnşallah elimizden geleni yapacağız.”


YARIŞ DEVAM EDİYOR
Kazanmak istediklerini, gerçekleştiremediklerini ifade eden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise “Hep söylüyorum. Birbirinden zorlu maçlar oynuyoruz. Böyle takımlara ilk 20 dakika, 25 dakika pozisyonları yakalayıp atmak lazım. 2-3 olduktan sonra direncide kaybolur. Maalesef onu yapamadık. Sonrasında bir düşüş yaşandı. Tabiî ki kazanmak istiyorduk ama yarış devam ediyor. Mücadelemiz devam edecektir." Dedi.


BU TAKIMA GÜVENİYORUZ

İnegölspor Genel Kaptanı Semih Peşin ise takıma güvendiklerini belirterek “Aslında bugün rakiplerimizin birbiriyle oynadığı karşılaşma vardı. Afyon-Tarsus maçı. Bizde yenersek bir tane rakibimiz ekarte olur diye düşündük ama baktık ki, kimsenin Play-Off potasından kopma niyeti yok. Biz hiç yok. Biz bu takıma güveniyoruz. Tabi birçok pozisyona girdik. Sıkıntılı bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk, çok üzgünüz. Ama biz bu takıma dediğim gibi sonuna kadar güveniyoruz. Allah nasip ederse bu takıma Play-Off’u oynatacağız. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi tekrar sahip çıkmasını istiyoruz. Bu takıma güvenin. İnşallah beraber başaracağız.”