Adem Demirel Resmi Başvurusunu Yaptı

#İnegöl |
 :

Ak Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adaylığı için ismi geçen Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adem Demirel dün parti binasında aday adaylığı için gereken belgeleri İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye teslim etti.

Ak Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adaylığı için ismi geçen Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adem Demirel dün parti binasında aday adaylığı için gereken belgeleri İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye teslim etti. Dosyasını teslim eden Adem Demirel yaptığı açıklamada, Alinur Aktaş’ın temayülü geçememesi durumunda en güçlü adaylardan biri olacağını söyledi. Ak Parti ilçe teşkilatından Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Adem Demirel parti binasına giderek hazırladığı belgelerini Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye teslim Etti. Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetimi ve partililer belge teslim törenine kalabalık bir şekilde katılarak Adem Demirel’i bir anlamda desteklediklerinin sinyalini verdiler.

SORUMLULUK ALACAĞIM

Dosya tesliminin ardından bir konuşma yapan AK parti Yönetim Kurulu üyesi Belediye Başkan Aday Adayı Adem Demirel, “Doğduğum, büyüdüğüm güzide şehrimiz İnegöl’e 2008 yılından beri AK parti çatısı altında aktif olarak hizmet vermekteyim. Bundan sonra da daha iyi hizmet verebilmek için İnegöl’ümüzün Belediye Başkanlığına aday aday olduğumu açıklıyorum. Partimizde 2008 yılından beri yaptığımız hizmetler ilçemiz başkanımız, yönetim kurulu ve teşkilat üyelerimiz tarafından bilinmektedir. Bu çatı altında siyasi ve hukuki işler başkan yardımcılığı, tanıtım medya başkanlığı, milli eğitim komisyon başkanlığı ve sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyeti üyesi olarak görevimi başarı ile ifa ettiğimi düşünüyorum. Bundan yola çıkarak eğer hakkımızda hayırlısı ise İnegöl’e faydalı olabileceksek rabbim bu görevi bize nasip etsin. Aksi takdir de İnegöl için en hayırlısı kim olacaksa rabbim o arkadaşımıza nasip etsin. Sizlerin desteklerinizi bekliyorum. Beni yalnız bırakmadığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi.

ŞANSIMIN YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Temayül de Başkan Alinur Aktaş için olumsuz sonuç çıkarsa başkanlık yolunda yolunuzun açılacağınıza inanıyor musunuz? Sorusuna yanıt veren Demirel, “Eğer bu temayülden olumsuz bir sonuç çıkarsa öyle bir şansımın olduğunu düşünüyorum. Şansımın arttığını da düşünüyorum. Özellikle ifade etmekte fayda var; Alinur Başkanımızı seviyoruz, başarılı buluyoruz. Sonuç itibariyle İnegöl için hayırlısı neyse inşallah rabbim o sonucu bizlere göstersin” ifadelerini kullandı.Bülent Temelli ‘Bugün çok önemli günlerden birini yaşıyorum. Siyasete benimle birlikte başlayan ama çok kısa sürede kendi siyasi gelişimini kişiliğiyle, becerisiyle çok kısa sürede tamamlayan ve siyaset akademisi organizasyonunda 1. Lik derecesi alan değerli arkadaşımın bugün İnegöl Belediye Başkanlığı gibi güzide ve önemli bir görevle İnegöl’e hizmet etme arzusu beni çok mutlu etti. Öncelikle kendisini tebrik ve teşekkür ediyorum. 2 dönemdir kendisiyle birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Adem Demirel’in benim ve tüm arkadaşlarımız üzerinde bıraktığı intiba ver görevi unut, arkasından hiçbirşey düşünme. Çünkü görevleri en ince ayrıntısına kadar planlar ve sonuca götürür. Sonucundan sonra büyük bir özveri ile ve gururla raporunu verir. Bu bir yöneticide, sadece siyasette değil, iş hayatında, özel hayatta ve sosyal hayattada herkeste olması gereken bir özellik. Kendisini bu özellikleri ile çok yakından tanıyoruz. Ben çıkmış olduğu bu yolda kendisine hayırlar diliyorum. Öncelikle ilçemiz, kendisi ve partimiz için hayırlısı olur diyorum.

KAVGA DEĞİL HİZMET YARIŞI OLACAK

Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise ‘Önümüzdeki Pazar günü yaşayacağımız temayül tamamen mevcut Belediye Başkanımızın temayülü ve akabinde ihtiyaç duyulduğu takdirde diğer aday adaylarımızda bu temayül sürecini yaşayacak. Biz bunları bugüne kadar olduğu gibi kazasız belasız, hiçbir küskünlük ve kırgınlığa yer vermeden atlatacağımıza inanıyorum. Çünkü Ak Parti’de bu tür yarışlar bir kavga, mücadele ve koltuk kapma kavgası değil bir hizmet yarışıdır. Özellikle Ak Partideki arkadaşlarımızda bu bilinçle hareket etmekte ve tüm bu arkadaşlarımızda Ak Parti vizyonuna ve misyonuna uygun hareket ettiğini biliyoruz. Adem Demirel’de bu özellikleri en iyi taşıyor. Ben kendisi ve ilçemiz için bu kararın hayırlı olmasını ve en kısa sürede sonuçlanarak diğer Belediye Meclis üyelerimiznde belirlenmesi, arkasından da seçimde tüm ilçe halkımıza seçim beyannamesinde tahhütlerimiznde ortaya konularak 30 Mart tarihine kadar hayırlı bir seçim kampanyası, sonucunda da huzurlu bir seçim diliyorum. İnşallah 31 Mart sabahı güzel proje ve hedefleri alıp götüreceğiz diyorum. Bunun için çalışacağız. Bugün Adem Demirel arkadaşımıza destek veren herkesede teşekkür ediyorum.

ALİNUR AKTAŞ’I TAKDİR EDİYORUZ

Adayımız Alinur Aktaş derken, Alinur Aktaş’ın yapmış olduğu çalışmaların arkasındayız.Bizim yüzümüzü ağartacak çalışmalar yaptı. Ak Parti’yi zor duruma sokacak hiçbir çalışma içerisine girmedi. Aksine örneği çok nadir görülen güzel çalışmalar içerisinde olduğunu biliyoruz. Marifet iltifata tabidir. Bizde bu iltifatımızı hep yaptık ve yapıyoruz. Bizde az önce söylerken Adem beyde ifade etti bunları. Ancak bu mevcut Belediye Başkanımızdan başka aday kabul etmeyiz demek değildir. Bu bir yarıştır. Bu yarışa Yavuz Uğurdağ dahil oldu. Bugünde Adem Demirel bu yarışın içerisine girdi. Önümüzdeki günlerde birkaç kişide bu yarışa dahil olacaklardır.

ALİNUR AKTAŞ TEK ADAYIMIZ DEĞİL, SON SÖZ GENEL MERKEZDE

Bunun dışında Ak Partinin oylarını artıracak ve Ak Parti’nin misyonunu ve vizyonunu daha iyi temsil edecek bir aday arayışı her zaman olacaktır. Bu yarış devam eder ve sonunda bir aday bulunur veya mevcut Belediye Başkanı ile devam edilir. Bunlar bizi aşan konular. Önce temayül olacak ardından anketler olacak tüm bu çalışmaların birleşimindende genel merkezin oluşturduğu bir komisyon karar verecek. Biz o komisyonda hangi arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin ilçe teşkilatı olarak onun yanında olup adayımızla birlikte proje ve hedeflerimizi halkımıza anlatıp seçim sonrasında bir bir gerçekleşmesini sağlayacağız.

SON BAŞVURU TARİHİ 1 KASIM

Bizim başvuru tarihimiz 1 Kasım saat 17.00 itibari ile dolacak. Ancak genel merkezimizin daveti üzerine herhangi bir memur ve esnafımız Belediye Başkanlığı yada Belediye Meclis üyeliğine gelebilirler.