Ahmet Güleç, İTO Meclisi’ne seçildi

#İnegöl |
10 Nis 2018 / Sal 08:25

MOSFED Başkanı, TİM Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç, İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi oldu.

Türkiye’nin en büyük ticaret odası İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) Meslek Komitesi ve Meclis üyesi seçimleri tamamlandı.

 

İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) 9, 10 ve 11 numaralı salonlarında kurulan 154 sandıkta, 261’i Meclis üyesi olmak üzere 603 üyenin seçimi için oy kullanıldı.

 

Seçim sonuçlarının ardından 71 nolu Mobilya Meslek Komitesine Ahmet Güleç de seçildi. MOSFED Başkanı, TİM Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Güleç, İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi de oldu.

 

Sonuçların kesinleşmesiyle birlikte, bir sonraki aşama için seçim sandıkları bu kez 14 Nisan Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında kurulacak.

 

Mazbatalarını alan Oda Meclis Üyeleri, İTO’nun gelecek 4 yılına yön verecek Yönetim Kurulu Başkanı, Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TOBB delegelerini seçecek. Ardından yapılacak bir seçimle de İTO Meclis Başkanı ve Meclis Başkanlık Divanı belirlenecek.