AK Parti’de kritik toplantı sona erdi

#İnegöl | Haber Merkezi
06 Şub 2020 / Per 12:05

Mustafa Ersan’ın ilçe başkanlığı görevine devam etmeme kararı sonrası İl başkanı Ayhan Salman ve Koordinatör Muhammed Balta yönetiminde toplantı sona erdi.

AK Parti İnegöl teşkilatında kritik süreç başladı.  Mustafa Ersan'ın ilçe başkanlığı görevine devam etmeme kararı sonrası yeni ilçe başkanın belirlenmesi adına istişare toplantısı saat 11.30'da ilçe binasında başladı.

AK Parti Bursa İl Koordinatörü Muhammed Balta koordinatörlüğünde başlayan toplantıya AK Parti İnegöl İlçe, kadın kolları , gençlik kolları ve meclis üyeleri ile istişare toplantısı parti binasında başladı.

Kritik görüşmede parti yöneticileri ilçe başkanının belirlenmesi için isim verecekleri bu konu hakkında istişare yapacakları öğrenildi.

OYLAMA YAPILDI

Gerçekleşen temayül yoklaması sonrası AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; İnegöl İlçemizin Teşkilat İçi Temayül yoklamasını İl Başkanımız Sayın Ayhan Salman, İl Koordinatörümüz Sayın Muhammet Balta, İl Yöneticilerimiz ve Teşkilatımız ile birlikte gerçekleştirdik. İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve Partimize hayırlı olsun.



 

AK Parti kulislerinde 6 isim öne çıktı AK Parti’de Mustafa Ersan dönemi kapanıyor Mustafa Ersan aday olmayacak