Alanyurtspor-Doğugücü Maçında Saha Karıştı

#İnegöl |
 :

Alanyurt ile Doğugücüspor arasında oynanan 2. Amatör Küme karşılaşmasının bitiş düdüğü ile ortalık savaş alanına döndü.

Alanyurt ile Doğugücüspor arasında oynanan 2. Amatör Küme karşılaşmasının bitiş düdüğü ile ortalık savaş alanına döndü. Futbolcuların, yöneticilerin ve taraftarların karıştığı olaylar, emniyet ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.45 sıralarında amatör maçların oynandığı Sanayi Sahası’nda meydana geldi. 2. Amatör Küme’de boy gösteren Alanyurt Spor Kulübü ile Doğugücüspor’un karşı karşıya geldiği maçın sonu istenmeyen olaylara sahne oldu. Gergin bir şekilde geçen ve 2-0 Alanyurt üstünlüğü ile tamamlanan maçın sonunda çıkan ağız dalaşı sonrası futbolcular birbirine girdi. Kavgayı ayırmak isteyen teknik heyetlerin ve yöneticilerin de dâhil olduğu kavga taraftarların da karışması sonucu büyüyerek önüne geçilmez bir hal aldı. Çok sayıda emniyet ekibinin müdahale ettiği kavga esnasında 2-3 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralanan futbolcular olay yerine çağırılan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekipleri tarafından tedavi edildiler. 
OLAYLAR YATIŞTI, BARIŞ SAĞLANDI
Emniyet güçlerinin müdahale etmesi sonucu durulan olaylar kısa süre sonra tatlıya bağlandı. Tarafların el sıkışarak barışması sonucu her şey normale döndü ve taraflar takım halinde olay yerinden ayrıldılar.