Azra’nın çağrısına sessiz kalmadılar

#İnegöl | Haber Merkezi
04 Oca 2020 / Cmt 18:19

Lenf Kanseri olan 20 yaşındaki Azra Bulut’un çağrısına İnegöllüler sessiz kalmadı

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
20 yaşında ki Tıp Fakültesi öğrencisi, Lenf Kanseri Azra Bulut’un çağrısının ardından 30-31 Aralık 2019 ve 2-3 Ocak 2020 tarihlerinde İnegöl Belediyesi önünde kurulan Kızılay kan ve kök hücre kaydı bağış merkezine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 4 gün süreli bağış toplayan Kızılay tırına İnegöl’de 200 kan bağışı alınırken, 55 kök hücre kaydı alındı.
 
20 yaşında ki Tıp Fakültesi öğrencisi Lenf Kanseri Azra Bulut yaptığı açıklamada, “Buradan herkese çok teşekkür ediyorum, çağrıma kulak verdiğiniz için. Bu sadece kendi adıma değil, kök hücre bağışı bekleyen arkadaşlarım adına konuşuyorum. Umarım kimse vazgeçmez ve ben olmasam bile birilerini kurtarırız. Çok katılım olmuş. Unutmayın ki kanser değil biz güçlüyüz” dedi.
 
Bağışlar ile ilgili bilgiler veren Kızılay Doktoru Abdulkadir Kılıç, “Bu hafta 30 Aralık tarihi itibari ile İnegöl’de 55 kök hücre kaydı ve 200 kan bağışı alındı. Tüm vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 2 ayda bir düzenli kan bağışı için İnegöl’e sürekli uğruyoruz, katkılarınızı bekliyoruz” diye konuştu.
 
Kan bağış tırının son gününde İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile futbolcular Azra Bulut’un çağrısına kulak vererek kan ve kök hücre bağışında bulundu.