Bahattin Korkmaz’dan sert tepki

#İnegöl |
02 Mar 2018 / Cum 11:44

8 şehit verdiğimiz günün sabahında bile yayın hayatlarına devam eden sabah programlarına şoförler odası başkanı Bahattin Korkmaz’dan tepki geldi.

Afrin'de Zeytin Dalı Harekâtı’nın 41. gününde gelen 8 şehit haberi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Türkiye Afrin’de yedi düvelle mücadele ederken gelen şehit haberlerine rağmen sabah programları yayınlarına devam etmesine İnegöl Şoförler Odası Bahattin Korkmaz’dan tepki geldi.

YAYINLARINA DEVAM ETMEKTE

Televizyon kanalların sabah programlarına tepki gösteren Bahattin Korkmaz “Toplumumuzun öf ve ananeleri ile alakası olmayan vurdumduymazlık diz boyu olduğu bu programlar hala yayın hayatına devam etmekte. 8 Şehit verdiğimiz günün sabahında bile utanmadan hala yayın yapabilmekteler. 8 eve ateş düştü, 8 anne evlatsız kaldı. Aileler acı haberle yıkılırken, şehitlerimiz arkalarında yine yarım kalmış hikâyeler bıraktı. Artık toplumsal olarak bu umursamazlığa dur diyelim.”

PROGRAMLARI İZLEMEYİN

“RTÜK’ün artık devreye girmesi lazım, toplumumuzla hiç alakası olmayan ahlaki değerlerimizi çökerten bu programlara bir duyalım. Ülkemizin acısına ortak olmayan bu programları artık cezalandırma zamanı geldi. RTÜK gereken cezayı vermesi lazım ama en önemlisi aziz Türk milletinin bu yayınlara dur demesi lazım ve bu programları izlememeye davet ediyorum.”