Baştürk; İnegöl’ün en kapsamlı okulu Okyanus Koleji’dir

#İnegöl |
24 Mar 2018 / Cmt 19:49

İnegöl’de faaliyet gösteren ‘Özel İnegöl Okyanus Koleji’ Yenişehir’de tanışma ve kaynaşma kahvaltısı gerçekleştirdi.

Küfe Kafe’de gerçekleşen kahvaltıya, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Şube Müdürü Muhammed Asil, Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Özel İnegöl Okyanus Koleji Kurucularından Erdoğan Kızmaz, Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, okul yönetici ve öğretmenleri, öğrenci velileri, Yenişehirli aileler ile Yenişehir’de faaliyet gösteren okul yöneticileri katıldı.

OKUL MÜDÜRÜ MEHMET BAŞTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Kahvaltının ardından konuşan Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, davete katılanlara teşekkür etti. Bu kahvaltının Yenişehir’deki üçüncü kahvaltı olduğuna dikkat çeken Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, “Yenişehir’de her yıl kahvaltı yapıyoruz. Teşekkür ediyoruz, sizler de her yıl bu davetimize katılım gösteriyorsunuz. Bizlere zaman ayırıyorsunuz. Bu bizler için çok önemli. Bize 1 saat bile ayırmanız, sizlerin okula ve eğitime ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor. Bir millet eğitime önem veriyorsa, o milletin geleceği parlak olur. O milletin de esaret zinciri altında yaşaması mümkün değildir. İnegöl Okyanus Koleji, hem İnegöl’ümüze, hem de Yenişehir’imize hizmet etmektedir. Yenişehir’den okulumuza gelen öğrenci velilerimiz bulunmaktadır. Okulumuz, Türkiye genelinde marka olan Okyanus Kolejlerinin bir şubesidir. Türkiye genelinde ise 25 tane Okyanus Koleji var. Allah’a şükür bu yıl ikinci yılımızı tamamlıyoruz. 700 öğrencisi, 105 personeli olan bir kurumuz. 150 ailenin ekmek kazanmasını sağlayan bir kurum haline geldik. “

İNEGÖL’ÜN EN ÇOK ÖĞRENCİSİ OLAN OKUL

İnegöl’ün en çok öğrencisi olan, en kapsamlı olan okulu Okyanus Kolejidir. Okulumuzda her kademe mevcuttur. Okulumuza daha enerjik, daha olumlu, eğitime ilgili olan öğrencilerin alınması konusunda hassasiyetimiz var. Okulumuzda, bir özel okulda bulunması gereken her şey var.

İNGİLİZCE EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

İngilizce eğitimine çok önem veriyoruz. Okul olarak şu iddiamız var; Eğitimli, milli, manevi ve ahlaki değerlerine önem veren, bilen ve yaşayan, anasına babasına, öğretmenine saygısı olan, bireyler yetiştireceğiz. Yani iyi bir insan yetiştireceğiz. En üst düzeyde eğitim vermeye çalışıyoruz. Yenişehir’den gelen öğrencilerimiz var. Onlardan da bilgi alabilirsiniz. Yenişehir’den daha fazla öğrencinin Özel İnegöl Okyanus Koleji’nde okumasını istiyoruz” şeklinde konuştu.