Diş hastanesi yıkılmaya yüz tuttu

#İnegöl |
 :

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu yanında İnegöllülere diş sağlığı hizmetleri veren diş hastanesinin duvarlarında derin çatlaklar oluşmaya başladı. Vatandaşlar tarafından biz ulaştırılan fotoğraflar ise her fırsatta yeni diş hastanesinin bitiş tarihi için müjde! veren Milletvekili Hüseyin Şahin’in sözlerini akıllara getirdi.

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu yanında İnegöllülere diş sağlığı hizmetleri veren diş hastanesi deyim yerindeyse S.O.S. vermeye başladı. Hergün yüzlerce İnegöllünün tedavi olmak için gittiği diş hastanesi binasının duvarlarında derin çatlaklar oluşmaya başladı. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar ise diş hastanesinin içler acısı halini belgeleyen fotoğrafları iletisim@inegolonline.com adresimize ulaştırarak sitemlerini dile getirdiler. Vatandaşların cep telefonları ile çektikleri fotoğraflarda ise hastanenin muayenelerinde oluşan derin çatlaklar göze çarptı.
HÜSEYİN ŞAHİN SÖZÜNÜ TUTAMADI
Yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan diş hastanesinin durumu ise akıllara bitmek bilmeyen yeni diş hastanesi inşaatını getirdi. 2012 yılında temelleri atılan ve 3 defa çeşitli sebeplerden dolayı inşaat çalışmaları duran yeni diş hastanesinin geleceği hala belirsizliğini koruyor. Şimdi ise gözler her fırsatta yapılan yatırımları anlatan ve defalarca diş hastanesinin biteceği tarihi önce müjdeleyip ardından yeni tarihler ile durumu geçiştiren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in vereceği yeni müjdelere çevrildi. 
Haber: İsmail Durmuş