Doğanspor 6 oyuncu transfer etti

#İnegöl |
16 Şub 2016 / Sal 16:02

1.Amatör küme 5.grup liderliğini averajla kaçırıp ligi ikinci bitiren ve Süper Amatör Küme için Play Off’larda mücadele edecek olan Doğanspor, 6 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.

Süper Amatör kümeye yükselme maçları için Play-Off ta ilk müsabakasını Pazar günü Doğu Gücüspor ile oynayacak olan Sarı Lacivertli kulüpte, Başkan Tahsin Semiz transferlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

80 YILLIK TARİHİNDE BİR İLK OLACAK

Transfer ettikleri yeni sporcuları kamuoyuna açıklayan Semiz, “Sezona şampiyonluk parolası ile başladık. 5. haftadan sonra aldığımız mağlubiyetler ile bir ara liderin 9 puan gerisine düştük. Hocalarımız Ömer Bakay ve İbrahim Sarı’ya ve futbolcu arkadaşlarımıza güvendik ve inandık. Dokuz puan farkı inanarak kapattık. Sezonu liderle aynı puanla bitirerek averajla ikinci sırada kaldık. Play-Off oynamaya hak kazandık. Her zaman söylediğimiz gibi Doğanspor’u 80 yıllık tarihinde ilk kez Süper Amatör kümeye çıkarmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık” dedi.

İŞTE 6 YENİ TRANSFER

Yağız Yaman, Cihan Tekdemir, Okan Sevim, Gökhan Savaşçı, Ömer Pal ve Ferdi Çelebi Ünlü’yü kadrolarına kattıklarını açıklayan Semiz, 6 tecrübeli oyuncuyla artık daha güçlü olduklarını söyledi. Semiz, “Hedefimize odaklandık. 5 takım arasından ilk ikiye girerek Süper Amatör Kümeye adımızı yazdırmak için hazırız. Transfer çalışmalarında bize çok yardımcı olan ve her türlü kolaylığı sağlayan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan ile Yönetim Kuruluna ve Kurtuluşspor’a teşekkür ederim” dedi.