Ertan Sütçüden Uyarı

#İnegöl |
11 Ara 2015 / Cum 21:38

Saadet Partisi İnegöl ilçe teşkilatı Kasım ayı ilçe divan toplantısını bu akşam parti binasında gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi ilçe başkanı Ertan Sütçü “Bugün Ortadoğu ve İslam coğrafyasına sınırı bile olmayan ülkeler, binlerce kilometre ötelerden üzerimizde uçaklarını uçurmakta, topraklarımızda hava üstlerini kurmakta ve de İslam âlemini, yine Müslümanların eliyle kana bulamaya devam etmektedir.  Öldürülen, katledilen, zulmedilen, vatanından, eşinden, çocuğundan koparılan Müslümanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bir yandan katliam yapanlar öte yandan ise her gün TV ekranlarında barıştan, insan haklarından, demokrasiden bahsetmekte ve yaptıkları katliamlara “Biz barış getirmek için oradayız” diye tam da Kuran’da müşrikler için bahsedilen kılıfları uydurmaktalar. Ve maalesef                 idarecilerimiz başta olmak üzere, islam ülkelerinin kukla yöneticileri de, batının peşinden koşmaya devam ederek, dünyaya huzurun, batının eliyle gelmesini beklemekteler. “ dedi.

GEMİLER AKDENİZ’İ DOLDURDU

Saadet Partisi olarak uyarı yapmaya devam ettiklerini ifade eden Ertan Sütçü “Bizler Saadet Partisi olarak her konuda uyarılarımızı yapmaya devam ediyoruz. Ve bugün tarihi bir uyarı daha yapıyoruz:Şu anda Çanakkale’de denize gömdüğümüz yedi düvelin savaş gemileri, Akdeniz’i doldurmuştur. Rahmetli Erbakan hocamızın 30 sene evvel meclis kürsülerinden bas bas bağırdığı büyük Ortadoğu yani büyük İsrail tehditi artık sınırlarımıza dayanmış, hatta içimize sızmıştır. Peki, böylesine bir kargaşadan ve bölünme tehlikesinden kurtulmanın yolu var mıdır? Bunun cevabını vermek basit, uygulaması ise samimiyete dayalıdır. Samimiyet ise acil olarak İslam Birliği’nin kurulmasını istemektir. Bunun için;Seçimlerden önce “AB bizi oyalıyor, bizi almazsa kendi kaybeder” diyerek AB ye rest çekenler, seçimlerden sonra apar topar AB’nin kapısına gidip, müzakere başlıkları alanlar samimi değildirler. Seçimlerden önce “Falanca partiye oy vermeyip de batıyı, gavuru sevindirmeyin” diye propaganda yapanlar, seçimlerin akabinde “G20 zirvesini” Türkiye’de toplayarak kutlama yapanlara yardım ve aracılık yapanlar samimi değillerdir.

D-8 PASİFİZE EDİLİYOR

D-8’lerin pasifize edilmeye çalışıldığını vurgulayan Ertan Sütçü “Bugün maalesef pasifize edilmeye çalışılan D-8’lerin samimi bir şekilde aktif hale getirilmesi gerekmektedir. Bu konuda çaba sarf eden, İslam Birliği’ne inanan ve bunun kurulması için samimi olarak gayret gösteren tek parti de Saadet Partisi’dir. “Efendim, Hangi İslam ülkesi, hangi Müslümanla, kiminle birlik olacağız” diyenlere seslenmek istiyorum. Unutulmamalıdır ki bizler D8’i koalisyon hükümeti sırasında kurduk. Benim rızam için, insanlık için siz bir adım atın, ben size on adım geleyim diyen Rabbimiz, böylesine bir işte elbette bizlere yardım edecek ve tüm İslam Âlemi adeta Mıknatıslanmış gibi bu birliğin etrafında toplanacaktır. Bütün İslam Âlemi bizden bu hareketi beklemektedir. Biz Saadet Partililer olarak buna inanıyoruz ve bu inançla çalışıyoruz. Amerika’dan da, AB’den de büyük Allah var diyerek, Rabbimize tevekkül ederek ve sonucunu rabbimizden umarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. “ dedi.