Gülben Ergen Okulu Unuttu

#İnegöl |
06 Eki 2015 / Sal 21:56

2 yıl önce düzenlenen İnegölspor’un destek gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Gülben Ergen, ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ aracılığıyla İnegöl’e anaokulu yaptırma sözü verdi ancak sözün üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen somut adım atılmadı.

26 Ekim tarihinde düzenlenen İnegölspor’un destek gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Gülben Ergen, 2010 yılında kurduğu ve başkanlığını yaptığı ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ aracılığıyla İnegöl’e anaokulu yaptırma sözü vermişti.

 

İhtiyaç duyulan her yerde anaokulu yapan Gülben Ergen’in, İnegölspor’un destek gecesinde vermiş olduğu okul sözü havada kaldı.

 

Yetkililerden edindiğimiz bilgiye göre; bu konuda her hangi bir girişimin olmadığı öğrenildi.

 

2 YIL ÖNCE NE OLDU?

 

İnegölspor’un 30. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen gecede; Milletvekili Hüseyin Şahin, sanatçıya üzerinde Gülben Ergen yazılı İnegölspor formasını hediye ederken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne 5 bin TL’lik çek vererek bağışta bulunmuştu.

 

Yapılan bağıştan İnegöl'e gelirken yolda haberi olduğunu ve çok mutlu olduğunu belirten Ergen, İnegöl'e okul yapma sözü vererek, “İnegöl'e bir okul feda olsun” demişti.

 

Bu arada Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ Derneği daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya, Soma, Gaziantep, Erzincan ve Mersin’de anaokulları açtı.

 

Sanatçı Gülben, derneği aracılığı ile son olarak; 27. Anaokulunu, Konya’nın Akşehir ilçesinde açtı.