Hammadde zamlarını Cumhurbaşkanına iletecekler

#İnegöl |
01 Mar 2018 / Per 19:06

İnegöl’de son bir yılda mobilya sanayisinde meydana gelen hammadde zamları sonrası üreticinin beli bükülmüştü. Yaşanan zamlara tepkisiz kalmayan mobilyacılar odası imza kampanyası başlattı.

Toplanan imzalar sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan AYHAN; Hammaddeye yapılan Suni Zamlara tepki amaçlı Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu tarafından Türkiye genelinde 14 Şubat tarihinde başlatılan İmza kampanyasında İnegöl Mobilyacılar Odası olarak görevimizi yaptık. 28 Şubat 2018 tarihine kadar devam eden İmza kampanyası sonucunda destek amaçlı odamıza gelerek imza atan 306 esnafımızın imzalarını bir dosya halinde Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanımız Sayın Ali Rıza ERCAN'a elden teslim ettik.

Türkiye Genelinde devam eden İmza Kampanyası 10 Mart 2018 tarihine kadar uzatıldı ve bizde Oda olarak İmza toplamaya devam ediyoruz.

Mazeretleri sebebi ile henüz Odamıza gelemeyen Esnaflarımızı bu vesile ile İmza Kampanyası için Odamıza beklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

ERDOĞAN’A İLETECEKLER

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı sayın Ali Rıza ERCAN ile yapmış olduğumuz değerlendirme neticesinde Türkiye çapında  başlatılan İmza kampanyasında toplanan İmzalar bir dosya'da toplanacak ve sonrasında yapılan zamların önüne geçilmesi ve dur denmesi için Ticaret Bakanımız sayın Bülent TÜFEKÇİ, Başbakanımız sayın Binali YILDIRIM, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile görüşme yapacaktır. Yapılacak bu görüşmelerden olumlu sonuç çıkacağını düşünüyoruz. Yaptığımız davetlere kayıtsız kalmayan ve İmza için Odamıza gelen Üyelerimize ve Esnaflarımıza sonsuz teşekkür ederim.