Hasan Aksu İYİ Parti’den istifa etti

#İnegöl |
31 Oca 2019 / Per 10:05

Hakan Özdemir’in İYİ Parti’den aday gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabından partisine tepkisini sürdüren Hasan Aksu partisinden istifa etti.

Millet İttifak’ının adayı olarak İYİ Parti’den Hakan Özdemir’in aday gösterilmesinin ardından sosyal medya üzerinden partisine tepkisini gösteren Hasan Aksu istifa ettiği öğrenildi.

ÖZDEMİR’İN ADAYLIĞINI KALDIRAMADI

İYİ Parti’den aday olmak için yoğun mücadele veren Hasan Aksu geçtiğimiz gün Kılıçdaroğlu’nun İnegöl’e geldiği programda Bozbey ile görüşerek dikkatleri üzerine çekmişti.

HASAN AKSU’NUN ELEŞTİRİLERİNE CEVAP VERMİŞTİ

Aday tanıtım programı sonrası Hasan Aksu’nun eleştirilerine cevap veren İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Aksu “Paylaşımları için Hasan Aksu’ya teşekkür ediyorum. Yarım saat önce siyasetle ilgisi olmayan ticaretle yoğrulmuş bir kardeşiniz. Geçmiş dönemle kendimi eleştirmek üzere bir oyla çıktık. Geçmişte doğruya her zaman doğru diyen, yanlışa yanlış diyen arkadaşınızım. Doğru söylenenleri hiçbir zaman bir kişiyi AK Partili yapmadığı gibi yanlış söyleyeni de vatan haini yapmaz. Yanlış yapılanlara yanlış, doğrulara doğru diyebilecek babayiğitlere ihtiyaç var. Dimdik ayakta durabilecek arkadaşlara da ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.”