Hocası Övgü Yağdırdı

#İnegöl |
27 Oca 2016 / Çar 19:28

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, tecrübeli futbolcusu Metin Akan’ın kalan maçlarda takıma çok şey katacağına inandığını söyledi.

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Zaferspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zaferspor maçında iyi oynamadıklarını ve bir de penaltı kaçırdıklarını ifade eden Haluk Metin, girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince sahadan yenik ayrıldıklarını söyledi.

“MAÇ MAÇ BAKIYORUZ”

Şu anda her şeyin ellerinde olduğunu ifade eden Haluk Metin, “Kalan haftalarda yapacağımız karşılaşmaları maç, maç değerlendiriyoruz. Şu an hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Ertuğrulgazi Mesken maçını kazanmak, hedeflerimizi doğrultusunda önemli. Biz de ona göre çalışmalarımızı yaptık. Kendi sahamızda kaybetmiyoruz. Burada taraftarlarımızla bütünleştiğimiz zaman çok farklı bir takım oluyoruz” dedi.

“OYNANMAMIŞ HİÇBİR MAÇ KAZANILMAZ”

Ertuğrulgazi Meskenspor ve arkasından hafta içi Gürsu maçlarını kazanmaları halinde Play-off hedeflerine ölçüde yaklaşacaklarına inandığını ifade eden Metin “Ama oynanmamış hiçbir maç kazanılmaz. Maç sahada kazanılır. Biz hesabımızı yaptık. Ertuğrulgazi Meskenspor ve Gürsu maçlarını alacağımıza inanıyorum. Sporcularımın yürekleri büyük sporcula,r kalan maçlarda gerekenleri yapacaklardır” şeklinde konuştu.

“METİN AKAN TAKIMA ÇOK ŞEY KATACAK”

Haluk Metin, tecrübeli oyuncusu Metin Akan’a da övgü yağdırdı: Haluk Metin, “Metin Akan tecrübesiyle bu sezon kalan maçlarımız için takıma çok şey katacağına inanıyorum. Çıktığı bütün maçlarda elinden gelenin en iyisini yapacaktır. bizle olduğu her zaman hem futbol hem de dostluk, arkadaşlık ve sevgi olarak çok şey katacaktır” dedi.