Hüseyin Şahin büyükşehire aday olacak mı?

#İnegöl |
15 Eki 2018 / Pzt 16:51

Sosyal medyada AK Parti Bursa eski milletvekili Hüseyin Şahin’in ismi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için konuşulurken, Şahin yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yerel seçimlere sayılı günler kala kulislerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı içinde isimler zikredilmeye başlandı.
 
AK Parti Bursa eski milletvekili Hüseyin Şahin sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığına göz kırptı.
 
ŞAHİN’DEN BURSA MESAJI
 
Şahin paylaştığı videoda  “Çok değerli dostlar Bursa hakikaten Bursa hizmet etmeye bir insanın layık olacağı en güzel yer. 7 sene boyunca hizmet etmeye çalıştık. Bursa’nın neresine olursa olsun kuzeyinden güneyine doğusundan batısına hizmet etmeye çalıştık. Sporuna sanatına kültürüne sağlığına velhasıl insanımızın yaşadığı her yere hizmet etmeye çalıştık. Başarılıda olduk elhamdülillah bununda sandıklarda hemşerilerimiz tasdik ettiler. Bize de güvenleri ile beraber 3 kez parlamentoya gönderdiler. Statümüz her ne olursa olsun milletvekili olsak ta olmasak ta biz Bursalıyız, Cenabı Allah bizi Bursalı yaratmasından dolayı şükrediyoruz hamt ediyoruz, Bursalı olmaktan da gurur duyuyoruz Bursa’ya hizmet etme nasibini de Cenab-ı Allah bize vermesinden dolayı ne kadar şükretsek az.”