İGİAD’dan MODEF’e Plaket

#İnegöl |
07 Şub 2017 / Sal 18:22

İGİAD yönetim kurulu, Kasım ayında gerçekleştirmiş olduğu fuardaki üstün başarılarından dolayı bir vizyon katmalarından dolayı MODEF yönetimine plaket takdim etti.

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, “Bugün burada bulunmamızın sebebi çok kıymetli MODEF yönetimimizin Kasım ayında gerçekleştirmiş olduğu fuardaki üstün başarılarından dolayı bir vizyon katmalarından dolayı MODEF yönetimine plaket takdim ediyoruz. Son fuarı arkadaşlarla gezdiğimizde kıvanç duyduk. Üstün başarı elde edilmiş, çalışılmış ve uğraşılmış sonucu çok güzel olmuş. Biz bunları bir hediyeyle onurlandıralım istedik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar” dedi.

 

MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, “2016 yılı Kasım ayı MODEF Expo fuarı başarılı geçti. Modef Fuarcılık ve Modef fuarı İnegöl sektörü için çok önemli bir organizasyon. Mobilya sektörümüze birinci derecede katkı sağlayan ve ivme kazandıran bir organizasyon. İç ve dış piyasa ihracat ayağında sektörümüzü İnegöl mobilyasını geliştiren bir organizasyon. Bunun farkında olan kurumlar olarak özellikle MODEF Fuarcılığı ve Modef’in yüzünü dış dünyaya ve iç pazara geliştirerek daha farklı yönde açmak ve geliştirerek açmak durumundayız. Kasım ayı fuarında yapmış olduğumuz yenilikler fuara gerçek anlamda çok büyük ivme kazandırdı. Bu değişiklikler hem ziyaretçilerimizi ve hem de katılımcılarımızı üst düzeyde memnun etti. İnşallah bu değişimler devam edecek. Çünkü Modef, İnegöl mobilya sektörüne çok ciddi katkı sağlayan kuruluşlardan birisi. İGİAD’ta İnegöl’de faaliyet gösteren önemli sivil toplum kuruluşlardan birisi. İGİAD’ın ziyaretinden çok memnun olduk. İnce ve nazik davranışta bulundular.” diye konuştu.