İnegöl CHP’den Muharrem İnce’ye destek

#İnegöl |
23 Tem, 2018 / Pzt 11:20

CHP’de imza krizi sürerken İnegöl ilçe teşkilatında bulunan 2 delegede Muharrem İnce’yi destekleyecekleri öğrenildi.

CHP'de 'Umut için reform' adıyla kurultay isteyen muhalifler imza çalışmalarına devam ederken CHP İnegöl ilçe teşkilatı sessizliğini koruyor.

CHP’de İnegöl ilçe teşkilatında kurultaya katılım gösteren delege sayısı 2 iken CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş yaptığı açıklamada “"İmza vermek, ya da vermemek herkesin demokratik hakkı. Benim elimdeki bilgilere göre Bursa'da imza veren delege sayısı şu an 18. "Bazı ilçe başkanlarımız var, onları anlayamıyorum. Örneğin İnegöl İlçe Yönetim Kurulu imza verilmemesi yönünde karar aldı, ama İlçe Başkanı arkadaşımız bu karara rağmen imza verdi. Ben bunu etik bulmuyorum. “ dedi

İmza veren ilçe başkanlarının istifasının isteneceği söylemlerine cevap veren Hüseyin Akkuş “"İmza veren ilçe başkanlarımız var, ama söylenen sayıda değil. İstifa istenmesi gibi bir durum yok, böyle bir şeyi düşünmüyorum da." Dedi.

İLÇE YÖNETİMİ TOPLANDI

Öte yandan CHP İnegöl ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde toplanarak istişarelerde bulundular. Yönetimde yarıdan fazlası değişim yönünde karar verdiği büyük kurultayın gerçekleşmesi yönünde karar verdiler.