İnegöl Devlet Hastanesinin kantin ihalesi yapıldı

#İnegöl |
24 Nis 2018 / Sal 08:29

Aylardır kapalı olan İnegöl Devlet Hastanesinin kantini için Bursa İl Sağlık Müdürlüğü kiralama ihalesini yaptı. İhaleyi, Çekirge Devlet Hastanesinin kantin işletmeciliğini yapan firmanın kazandığı bildirildi.

İnegöl Devlet Hastanesi’nin kantini, işletmecinin kirayı ödememesi nedeniyle kapatılmıştı. Kapalı olan kantin için Bursa İl Sağlık Müdürlüğü kiralama ihalesi gerçekleştirdi. Aylardır kapalı olan kantinin ihalesini Çekirge Devlet Hastanesinin kantin işletmeciliğini yapan firma kazandı.

 

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan ihalede, en yüksek teklifi Çekirge Devlet Hastanesinin kantin işletmeciliğini yapan firma verdi. İhaleye herhangi bir itiraz olmaması durumunda yeni işletmeci tarafından Acil Servis bahçesinde bulunan kantin yakın zamanda hizmete açılacak.

 

Kantinlerin kapalı olması nedeniyle en büyük çileyi her zaman olduğu gibi yine vatandaşlar çekiyordu. Vatandaşın mağduriyetini gidermek için İnegöl Belediyesi devreye girdi. İhale yapılana kadar belediye Devlet Hastanesi Acil Servisinin oradaki kantinde akşam saatlerinde ücretsiz olarak çay ve su dağıtıyor.

 

Kantin sıkıntısının sadece İnegöl’de yaşanmadığı öğrenilirken; aynı sıkıntının Bursa genelinde 5 hastanenin kantininde sıkıntılar olduğu ileri sürüldü.