İnegöl Diş Hastanesi hasta kabulüne başlıyor

#İnegöl | Haber Merkezi
25 Haz 2020 / Per 13:34

İnegöl’de bulunan diş hastanesi 26 Haziran Cuma günü itibari ile MHRS üzerinden hasta kabulüne başlayacak.

İnegöl Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi resmi web sayfasından yapılan duyuruda 26 Haziran Cuma günü itibari ile kontrollü bir şekilde hasta kabulüne başlayacak.
Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Pandemi sürecinde acil olmayan işlemlere kapalı olan hastanemiz tedavi işlemleri için 26.06.2020 tarihinden itibaren sadece MHRS üzerinden hasta kabulüne başlayacaktır. Hastanemiz enfeksiyon ve pandemi komitesi olarak Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tavsiyeleri dikkate alınarak sizleri ve personelimizi korumak adına gerekli bütün tedbirler alınmıştır. Lütfen sizler için hazırlanmış sözlü ve görsel uyarıları dikkate alarak bu süreçte birbirimizi korumamıza yardımcı olunuz.

TEDBİRLER ŞU ŞEKİLDE
1. Hastanemize yapılacak başvurular, pandemi tedbirleri kapsamında yalnızca MHRS randevu sistemi üzerinden yapılmaktadır.
2. Randevusuz gelen hastalar acil değil ise randevu sistemine yönlendirilmektedir.
3. Hastanemize maskesiz hasta kabul edilmemektedir.
4. Hastanemiz içerisinde hasta muayene haricinde lütfen maskenizi çıkarmayınız.
5. Hastanemiz içerisinde sosyal mesafe kurallarına uymaya dikkat ediniz.
6. Hastanemizde ortak kullanım alanlarında ve poliklinik girişlerinde sizler için hazırlamış olduğumuz dezenfektanları kullanmanızı önemle rica ederiz.

MHRS NEDİR?
T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurumlarından randevu almak sureti ile poliklinik hizmeti almayı sağlayan uygulamadır. Türkiye’de uygulanmakta olan MHRS, ‘’Sağlıkta Dönüşüm Projesi’’ kapsamında AB’nin kabul ettiği 20 temel kamu hizmetlerinden biridir. Kamu hastanelerinde ve bağlı sağlık kurumlarında dağınık halde uygulanan randevu sistemlerini merkezileştirmiştir. Kamu hastanelerinin randevu sistemlerini bir merkezden yöneten ilk ve tek sistem olma iddiasını taşımaktadır, Randevu sisteminden toplanan istatistik verileri yeni sağlık politikalarının gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

İNEGÖL DİŞ HASTANESİNDEN RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ