İnegöl il olacak mı? Uğur Bayram'dan çok konuşulacak açıklamalar

#İnegöl | Haber Merkezi
02 Mar 2024 / Cmt 13:07

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, 31 Mart yerel seçimleri için parti teşkilatının hazır olduğunu ve Cumhur İttifakı'na olan inançlarını göstermek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Bayram; Seçimler sonrası İnegöl il olması için çalışmaları takip edeceklerini söyledi.

Kahvaltılı bir programda bir araya gelen MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adayları, 31 Mart yerel seçimleri için istişarelerde bulundu.
 
CUMHUR İTTİFAKI'NA BAĞLILIK
 Bayram, MHP'nin Cumhur İttifakı'na olan bağlılığını vurgulayarak, "Şartlar ne olursa olsun, Bursa'da MHP'ye belediye verilmese bile, İnegöl'de mecliste temsil edilmese bile biz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'na olan inancını İnegöl'de göstereceğiz dedik" dedi.
 
MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI
Toplantıda, MHP İnegöl'ün 8 meclis üyesi adayı da tanıtıldı. Bayram, adayların İnegöl için en iyisini yapacağına inandığını ve İnegöl'de Cumhur İttifakı'nın en yüksek oyla kazanması için çalışacaklarını söyledi.
 
HEDEF 37'DE 37
Bayram, "Ütopik olmasın ama Türkiye'de rekor kırarak 37'de 37 yapma imkanımız var" diyerek, İnegöl'de tüm seçim bölgelerinde zafer kazanmayı hedeflediklerini belirtti.
 
ORTAK YÖNETİM ANLAYIŞI
Bayram, 2019-2024 döneminde MHP'li meclis üyelerinin İnegöl için önemli hizmetler sunduğunu ve 2024-2029 döneminde de Cumhur İttifakı'nın ortak yönetim anlayışıyla çalışacağını vurguladı.
 
İNEGÖL'ÜN İL OLMASI
Bayram, MHP'nin İnegöl'ün il olması için gerekli çalışmaları yapacağını da sözlerine ekledi. Yerel seçimden sonra bu konunun takipçisi olacaklarını ve İnegöl'ün il olması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI LİSTESİNDE 8 MHP’Lİ İSİM
 
MHP İnegöl'ün 8 meclis üyesi adayı: Yücel Erim, Murat Tunç Bircan, Faruk Toktaş, Ali Akal, Cihan Demirtaş, Yüksel Usta, Nadim Sancar ve Devlet Kurt.
MHP İnegöl, 2019 yerel seçimlerinde 8 meclis üyesi çıkarmıştı.