İnegölde 29 Ekim Etkinliği Yarım Kaldı

#İnegöl |
29 Eki 2015 / Per 19:57

İnegöl Bisiklet Kulübü üyeleri Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bisikletli fener alayı etkinliği kurumlar arasındaki kopukluktan dolayı yarım kaldı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cumhuriyetin 92. Kuruluş etkinlikleri kapsamında İnegöl Bisiklet Kulübü üyeleri bisikletleri ile etkinlik düzenlemek istediler. İnegöl’ün en işlek caddesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinden fatih camii istikametine doğru düdük çalarak seyir halinde olan bisiklet sürücüleri, İnegöl ilçe emniyet müdürlüğüne yapılan ihbar sonucunda Park caddesi üzerinde durduruldu.

EMNİYETE BİLGİ VERİLMEMİŞ

Emniyet ekiplerinin etkinlik için izin belgelerini sorduğunda Kulüp adına Engin Karabacakoğlu İnegöl belediyesine yazdıkları dilekçeyi gösterdi. İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler kendilerine bu etkinlik ile alakalı bilgi olmadığını ve seçim yasakları kapsamında izinsiz gösterilere izin verilemeyeceğini bildirerek etkinliği sonlandırmalarını istedi.

SESİMİZİ DUYURMAK İSTEDİK

Konu üzerine açıklama yapan Engin Karabacakoğlu “29 Ekim Cumhuriyet bayramı olması nedeni ile bu etkinlikle sesimizi duyuralım istedik. Güzel bir program düzenleyelim dedik ama böyle bir olay bizi üzdü. Daha önce izin almıştık ama belediye ile arasında bir sıkıntı oldu her halde, program yarım kaldı. Dilekçe yazmıştık kurumlar arasında bir kopukluk oldu bu anlamlı günde iyi olmadı. Program fazla sürmeyecekti en fazla 20 dakika sürecekti.”

Yapılan açıklama sonrası bisikletli kulüp üyeleri anıt önünde fotoğraf çektirerek dağıldılar.