İnegöl’de bu hafta hava nasıl olacak

#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eki 2019 / Pzt 08:39

İnegöl’de bu hafta hava parçalı bulutlu olması beklenirken sıcaklıkların ise ortalama 20 derecelerde seyretmesi bekleniyor.

İnegöl’de bu hafta sıcaklıklar ortalama 20 derecelerde seyredecek. Perşembe günü ise yağış bekleniyor. Gündüz ortalama sıcaklık 20 derecelerde seyretmesi beklenirken gece ise ciddi sıcaklık değişimi olacak ve ortalama sıcaklık 4 derecelerde olması tahmin ediliyor.

Pazartesi günü az bulutlu bir hava beklenirken en düşük sıcaklık 2 en yüksek sıcaklık ise 22 derece olması tahmin ediliyor.

Salı günü parçalı bulutlu hava hâkimiyetini devam ettirirken en düşük sıcaklık 3 en yüksek sıcaklık ise 22 derece olması bekleniyor.

Çarşamba günü parçalı bulutlu hava devam edecek en düşük sıcaklık 2 en yüksek sıcaklık ise 21 derece olması tahmin ediliyor.

Perşembe günü parçalı bulutlu hava yerini sağanak yağışa bırakacak. En düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık ise 16 derece olması bekleniyor.

Yeni ayın ilk günü 1 Kasım Cuma günü ise çak bulutlu bir hava hakim olması tahmin edilirken en düşük 6 en yüksek 19 derece olması bekleniyor.