İnegöllü genç dünya devine müdür oldu

#İnegöl | Haber Merkezi
21 Eyl 2019 / Cmt 19:20

İnegöllü genç Serhat Şen dünya devi olan Outland Denim firmasının Kamboçya’daki fabrikasının başına ARGE müdürü olarak geçti.

İnegöl doğumlu olan 32 yaşındaki Serhat Şen 7 yıl İnegöl’de bulunan Martelli firmasında tekstil mühendisi olarak çalıştıktan sonra dünya devi olan Outland Denim’in Kamboçya’daki fabrikasında ARGE müdürü oldu.

DAVET ETTİLER

Serhat Şen’in Martelli firmasında çalıştığı dönemde Avusturya firması Outland Denim firması iş teklifinde bulundu. Serhat Şen 1,5 senedir Outland Denim firmasının Kamboçya’daki fabrikasında ARGE müdürü olarak çalışmakta

SERHAT ŞEN KİMDİR?

25.11.1987 yılında Bursa İnegöl ilçesinde doğdum. Üç çocuklu bir ailenin ortanca oğluyum. İnegöl’ün Yerli ailelerindeniz. Babam İnegöl Esnafı, Annem ev hanımı, diğer iki kardeşimin biri Otomotiv Mühendisi, diğeri hukuk öğrencisi. İlköğrenimimi Vehbi Koç ilköğretim okulunda, orta öğrenimimi Bursa Erkek Lise’ sinde tamamladım. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Tekstil teknolojileri bölümünü Bitirdim. Ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tekstil mühendisliği bölümünü okudum sonrasında yine Uludağ üniversitesinde ARGE Mühendisi yetiştirme programını bitirdim. 2011 yılından 2018 yılına kadar 7 yılı aşkın bir süre merkezi Gaziantep te olan SANKO Holding’in İSKO Şubesine bağlı Martelli denim yıkama fabrikasının Ar-ge bölümünde çalışmış bulundum. Akabinde Avusturalyalı bir denim markası olan Outland Denim’den iş teklifi alarak 2018 yılında firmanın Kamboçya’da bulunan denim yıkama fabrikasının başına geçtim. Hali hazırda Outland Denim’in tüm ürün yelpazesinin tasarım ve üretim sürecini yönetmekteyim. Firmanın kurumsal vizyonu sektördeki diğer rakiplerinin çok çok üstünde. İnsana değer veren, Doğaya ve çevreye saygılı ve sorumlu ürünler üreten, sürdürülebilir üretim prensibini benimsemiş ve sürekli olarak insani yardımların olduğu projelerde çalışan bir firma. Bu yüzden Dünya denim piyasasında adı bir hayli sık duyulmaya başlandı.