İnegöllü muhtarlar bakan Soylu ile görüştü

#İnegöl | Haber Merkezi
19 May 2022 / Per 17:13

İnegöl Muhtarlar Derneği öncülüğünde İnegöllü muhtarlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşerek yaşadıkları problemler için destek istedi.

İnegöl Muhtarlar Derneği Ankara’ya çıkarma yaptı. Dernek başkanı Sami Çakmak ve beraberindeki heyet önce AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’i makamında ziyaret ederek, AK Parti’nin oturumuna katıldılar.

Oturum sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen heyet, 22 yıl önce AK Parti’nin kuruluş tohumlarının atıldığı Oylat gezisi esnasında uğradığı Hilmiye köyünde köylülerle çekindiği fotoğrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye ettiler. Fotoğrafı gören Başkan Erdoğan duygulandığı görüldü.

Saat 22.00 sularında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen İnegöl heyeti adına konuşan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak İnegöl’de ki 116 muhtarın selamlarını bakan Soylu’ya iletti.

Çakmak ziyaret hakkında şu bilgileri verdi “Mahallelerimizde kamu tarafından çözülmesi gereken sorunlarımız vardı sayın bakanımıza ilettik. Dernek yerimiz ile alakalı talebimiz oldu. Bakan bey bu konuda destek vereceklerini söyledi. Birde İnegöl’de birçok bölgede afet problemi vardı kendisine ilettiğimiz bu konular hakkında Bursa valimizi arayarak bilgiler aldı ve bu konularda destek vereceğini bizlere iletti. Sayın bakanımızın misafirperverliği ve ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim. Bu verimli ziyaretin gerçekleşmesinde katkısı olan milletvekilimiz Vildan Yılmaz Gürel hanımefendiye de teşekkür ederim” dedi.