İnegöllüler bu isime dikkat edin hakkında derin iddialar var

#İnegöl | Haber Merkezi
17 Oca 2020 / Cum 09:28

Kurduğu İmanlı Vatan Evlatları Derneği ve 15 Temmuz darbe girişimi ile alakalı hazırladığı kitap ile adından söz ettirmeye çalışan Mustafa Nazilli ile alakalı ortaya şok iddialar atıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve birçok milletvekili ile fotoğraf çekinerek iktidara yakın bir görüntü vermeye çalışan Mustafa Nazilli hakkında ortaya şok iddialar atıldı.

İNEGÖL’DE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI
Kurduğu İmanlı Vatan Evlatları Derneği ve engelliler yardım projesi adı altında İnegöl’den birçok işadamından yüklü yardım aldığı daha sonra ortadan kaybolduğu öne sürüldü.

TABAN VE ERSAN’I ŞİKAYET ETTİ
Son olarak İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ın engelliler projesine destek vermediğini öne sürerek twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikâyet etmişti.

OĞLUNU VEKİL YAPMAYA ÇALIŞIYOR
İnegöllü işadamı Osman Sevim ise sosyal medya hesabından Mustafa Nazilli hakkında “Mustafa Nazilli denen şahıs 6 sene önce 35 bin TL paramızı bin bir dalavere ile tokatlamış şimdide oğlunu vekil yapmaya çalışıp imanla vatanla ilgisi olmayan ama ismi her şeyden büyük olan bir dernek kurdum diyerek daha büyük üçkâğıtçılığa çıkmıştır. İspatım mümkündür” ifadeleri kullandı.

BU ŞAHSA DİKKAT EDİN
Öte yandan Mustafa Nazilli’ye para kaptıran bir çok işadamı ise bu şahsa itibar edilmemesi yönünde telkinlerde bulundu.