İNGAZ geleneği bozmadı

#İnegöl |
21 Eki 2016 / Cum 17:15

İNGAZ A.Ş. tarafından her yıl Muharrem ayı münasebeti ile geleneksel olarak düzenlenen aşure programları bu yıl da sürdürüldü. Düzenlenen programda vatandaşlara bin kişilik aşure ikramında bulunuldu.

Dün saat 15.30’da İNGAZ binası önünde düzenlenen programa Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

AŞURENİN BEREKETİNDEN İSTİFADE EDELİM

Dağıtım öncesi bir konuşma yapan İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, “İNGAZ’ın müşterileri olarak aşurenin bereketinden istifade edelim. Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım diye bugün bu programı yaptık. Kaymakamımıza ve sizlere katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

DEĞERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Programda emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Ali Akça ise, “Muharrem ayı içerisindeyiz. Muharrem ayında sahip çıktığımız değerlerimizden bir tanesi de aşure geleneğimizdir. İnegöl, hem kişileri hem kurumlarıyla bu güzel geleneğe sahip çıkar ve yaşatır. Değerli İNGAZ Genel Müdürümüz aşure kazanını beraber açmamızı arzu etti. Kendilerine zaman ayırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yiyenlere şifa olsun, bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ali Akça ve İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun tarafından aşure kazanı açılarak vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.