İNGAZ’ın Bowling Şampiyonları Ödüllendirildi

#İnegöl |
 :

İnegöl ve Yenişehir’in doğalgaz kullanımını sağlayan ve çalışmalarına hız kazandıran İNGAZ, tarafından çalışanlarının motivasyonunu sağlamak amacıyla, bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Bowling Turnuvası’nda derece alanlara ödülleri verildi. İki gün süren turnuvanın derece alan çalışanları para ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz Salı günü akşam saat 20.00’de, İnegöl AVM’de faaliyette bulunan Bowling Adasında düzenlenen turnuvaya, İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Abdülselam Demir, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Hasan Özdemir, İNGAZ Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Zikri Yazıcı ile çalışanlar katıldı.

Bireysel olarak erkekler ve bayanlar arası kategorilerinde  iki gün gerçekleştirilen Bowling Turnuvası önceki akşam sona erdi. Erkekler kategorisinin birincisi Murat Gözütok olurken, ikinciliği Serkan Erzurum, üçüncülüğü ise Uğur Gül aldı. Bayanlar kategorisinde ise birinciliği Nagihan Yalçın alırken,  firmanın çalışanlarından Hüseyin Uyan ise turnuvanın centilmeni seçildi.

Turnuvanın sonunda kısa bir konuşma yapan İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, “Her ürünün bir hasat dönemi vardır. Bizim de yatırım çalışmalarının son dönemleri Eylül-Ekim aylarıdır. Kasım ayındayız. Biz harman yaptık, yorulduk. Arkadaşlarımızla birlikte bütün bir senenin yorgunluğunu atmaya çalıştık. Bundan sonra da yorgunluklarımızı ve başarılarımızı birlikte paylaşacağız. Bu manada Bowling Turnuvası düzenledik. Çalışanlarımızla beraber eğlendik, zaman geçirdik. Güzel bir etkinlik oldu. Etkinlikte derece alanlara da ödüllerini verdik” dedi.