Kafkasspor’da Varol Ecer Dönemi

#İnegöl |
30 May 2016 / Pzt 21:29

Kafkassporda yapılan kongrede Varol Ecer başkanlığa seçildi.

Kafkasspor olağan kongresi bugün Kafkaspor tesislerinde gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa Varol Ecer seçildi.

 

BAŞARILAR DİLİYORUZ

İnegöl belediyesi başkan vekili Turgay Yel “Biz İnegöl Belediyesi olarak İnegöl’de yapmış olduğumuz amatör kulüplere antrenman sahaları ile ve kulüplerin ihtiyaçlarını görecek şekilde tesislerle siz kıymetli kardeşlerimize hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Çocuğu hasta olduğu zamanda onu hastaneye götürmeyip topçusunu hastaneye götüren vefakâr yöneticiler var.  Ben Kafkas spor camiasına hizmet eden başta başkanlar yönetim kurularına ölenlere Allah rahmet etsin kalanlara da rabbim sağlık sıhhat versin yeni yönetim kuruluna da başarılar diliyorum” dedi.

BU İŞ GÖNÜL İŞİ

Kongrede konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin selamlama konuşmasının ardından  “ STKları idare etmek hele ki bu spor kulübü ise çok zor. Bende bu badirelerden geçtim. Bu işler gönül işi bu gönüle gönül katmakta bizim işimiz. Elimizden geldiği kadar sporu sporcunun ve spor ahlakı içerisinde olanların her zaman yanındayız. Hem şahsen hem de bulunduğum görevler gereği bunları yapmaya devam edeceğim.”

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Vatan için görev yapan güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını ifade eden Hüseyin Şahin “Şuan burada çok güzel bir toplantı icra ediyoruz. Bütün arkadaşlarımız burada ama ülkemizin özellikle belirli bölgelerinde biz burada rahat rahat oturalım diye bu kongreleri yapalım diye göğüs göğse çarpışan kardeşlerimiz var. Polislerimiz var askerlerimiz var şehitlerimiz var gazilerimiz var onları da buradan şehit olanları rahmetle minnetle gazi olanları da şükranla anıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz. Nasıl ki geçmiş te atalarımıza bu toprağı bize vatan olarak bırakan atalarımıza borçlu isek bugün şu saatte güvenlik teşkilatlarında bizim için mücadele eden bütün arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Biz dimdik onların yanındayız ve arkasındayız Allah’ın izni ile. “ dedi

BİZİM DERDİMİZ HAİNLERLE

Dokunulmazlık kanununa vurgu yapan Şahin “Biliyorsunuz bir hafta önce dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda bir yasa değişikliği yaptık.  Şuanda Türkiye’de bulunan 550 milletvekilinin başbakan dâhil dokunulmazlığı kalktı.  Fezlekesi olanların cumhurbaşkanlığı onaylamasından sonra mahkemeye sevk edilecek. Bu toprağı seven bu bayrağı seven bu ezanı seven bu insanları sevenlerle ne TBMM’nin neden bizim bir zorumuz olmaz. Bizim derdimiz hainlerle, teröriste yarım ve yataklık yapanlarla onlara silah taşıyanlarla onları kucaklayanlarla, sırtını onlara dayayanlarla.”

DEVLET DAİMA 18 YAŞINDA

Devletin daima 18 yaşında olduğunu vurgulayan Şahin “Onlar şunu çok iyi biliyorlar devlet daima 18 yaşında ilelebettir 18 yaşında kalacaklar. Şu Albayrak başka renge bürünmeyecek o al al bayrağın rengini şehitlerimiz bize emanet ettiler. Hilalini inanıcımız yıldızını da istikbalimiz sembol eder.  İstikbalini inşallah bize bırakan neslimize layık olacağız. Biz huzur içinde kongre tertip ediyoruz ama aklımızın büyük bir bölümü aslında orada.  Biliyorum her namazda dua ediyoruz niyaz ediyoruz orada bizim için mücadele eden güvenlik güçlerimize dua ediyoruz. Yarabbi senin kahhar ismi şerifinle o ismi şerifin yüzü suyu hürmetine bizi bölmek isteyenlere bizi ayırmak isteyenlere aman verme onları perişan eyle. Bizim duamız budur.”

SPOR ALTYAPISI ÇOK DEĞİŞTİ

Spor alt yapısının değiştiğine vurgu yapan Şahin “Türkiye’de son 12 senede spor altyapısı çok değişti. Belediyemiz gençlik spor bakanlığımız birçok tesis yaptı.  Akla hayale gelmeyen tesisler yapıldı. Şimdi daha güzel ortamlarda mücadeleler yapılıyor. Tabi burada daha üst liglere çıkması arzu ediliyor ama bu bir yarış iyi olan kazanıyor. İllaki bunun sonunda daha büyük hedefler olacak diye kendimizi şartlamayalım. Öncelik centilmenlik önce bu camianın insanının ne kadar hoş görülü olduğunu diğer camialara da göstermek. Şimdiye kadar gösteren tüm başkanlara da müteşekkiriz. “

SPONSOR SÖZÜ

Yeni yönetim kuruluna sponsorluk sözü veren Şahin “Değerli arkadaşlar bu işleri yapmak gerçekten zor maddiyat gerektiriyor.  Maddiyatı da şimdiye kadar başta belediye başkanımız olmak üzere birçok iş adamı arkadaşımız üstlendiler götürdüler onların hepsine müteşekkiriz. Ama bu sezonda bu desteğin olduğu gibi devam etmesi lazım forma reklamınızı da ben bulacağım söz veriyorum. Eski sponsorluk ücretinde çok çok iyi olacak. Tabi gelir oldu mu yöneticilik yapmak kolay yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Kafkasspor eski başkanı Metin Ungan “3 dönem sizlere hizmet etmeye çalıştım. Eksiklerimizle sizler için bir şeyler yapmaya çalıştık. Ben hak ve hukukunuzu yönetim kuruluna helal etmenizi istiyorum.  Kafkasspor gibi büyük bir camiaya hizmet etmek hakikaten yüce bir görev. Bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Ne yaptınız dediğinizde böyle pırıl pırıl arkadaşlara emanet teslim ediyoruz. Eski başkanları abileri olarak emirlerine amadeyim”

BAYRAĞI YUKARI ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Teşekkür konuşmasını yapan çiçeği burnunda başkan Varol Ecer “Bugün gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.  Gün gelecek çok konuşacağız hatta çok çalışacağız. Biz büyüklerimizden aldığımız terbiye ile hareket edeceğiz. Bugüne kadar kulübümüze başkanlık yapan değerli abilerimizin izinden gideceğiz. Devraldığımız bayrağı daha yukarıya çıkarmak istiyoruz. Biz vatana millete bayrağa diline dinine bağlı bireyleriz. İyi günde ve kötü günde biz hep olacağız. Eğer bizler bu birlik ve beraberliğimizi korursak başaramayacağız hiçbir şey olamaz.” Dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Ahmet Bayraktar, Ahmet Salim, Beytullah Aykul, Bilal Bayrak, Cengiz Ter, Fatih Can , Hakan Akkaya, Hakan Cengiz , Hamza Peker , Hüseyin Arık, İdris  Baykoz, İsmail Altundağ, Kenan Aktaş, Kerim Bayraktar, Mehmet Özdamar, Mikail Kavaz, Murat Sağlam, Recai Baykan, Recep Horaz, Rıdvan Şentürk, Savaş  Kılıçoğlu, Selami Coşkun, Serdar Geylan, Serdar Kaçar, Taner Karakaya, Tanju Şimşek, Uğur Kamacı, Yakup gül, Yalçın Atalay, Yavuz Kaya, Yücel Doğru