Kafkasspor’dan Aktaş’a Teşekkür Ziyareti

#İnegöl |
12 May 2017 / Cum 16:54

Kafkasspor Kulübü Yöneticileri, 18 Mayıs’ta Antalya’da katılacakları turnuva öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kulübün alt yapısını oluşturan 2006 ve 2008 gruplarıyla 18-21 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da futbol turnuvasına katılacak olan Kafkasspor Kulübü, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan turnuva öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Yeşil Beyazlı kulübün 2. Başkanı Yücel Doğru, Başkan Aktaş’a kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek “Başkanımıza bugüne kadar kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek amacıyla bugün kendilerini ziyaret etmek istedik. Ayrıca önümüzdeki hafta 2006 ve 2008 gruplarımızla Antalya’ya gideceğiz. Bununla alakalı da Başkanımıza desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Turnuva kapsamında 18 Mayıs’ta Antalya’ya gideceğiz. 19, 20 ve 21 Mayıs tarihlerinde yapılacak 3 günlük turnuvanın ardından yeniden İnegöl’e döneceğiz” dedi.

SPOR KAÇINILMAZ BİR GERÇEK
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise misafirlerine hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, Antalya’daki turnuva öncesi başarılar diledi. İnegöl’ün bir spor şehri olduğunu ve bu anlamda ciddi bir potansiyelin bulunduğunu da kaydeden Aktaş, “60 bin ilk ve ortaokul öğrencisinin bulunduğu şehrimizde spor kaçınılmaz bir gerçek. Bu manada farklı spor kulüplerimiz gençlerimizin spor yapabilmeleri adına bizim de gerçekten önemsediğimiz çalışmalar ortaya koyuyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar bu çalışmaları desteklemek adına kulüplerimize bir dizi destekler ve katkılar sunuyoruz. Kulüp yöneticilerimiz de bugün hem bu desteklerden dolayı teşekkür etmek adına hem de önümüzdeki hafta yapılacak turnuva öncesi bizleri ziyaret ettiler. Ben kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve iki takımla katılacakları turnuvada başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Kafkassporlu yöneticiler Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.