Kani Ademoğlu merak edilenleri Online Spor'da açıkladı

#İnegöl | Haber Merkezi
15 Kas 2022 / Sal 16:56

İsmail Durmuş'un hazırlayıp sunduğu, Metin Aydın'ın yorumlarıyla her hafta yayınlanan Online Spor'un bu haftaki konuğu İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu oldu.

Online Spor'un konuğu olan İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, taraftar ve camianın merak ettiği soruları cevapladı.
TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Takımın ligdeki durumu nedeniyle herkesin transfer beklentisi olduğunu söyleyen Kani Ademoğlu, "Devre arasında mutlaka transfer yapacağız. İnegölspor'u 2. yarıda hak ettiği yere getirmek için transfer çalışmalarına şimdiden başladık. 5 oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Taraftarlarımızın sabırlı olsun. Bu takımı ligde tutacağız" dedi.
KAÇMAM!
Yönetimde sorunlar olduğu ve kongreye gidilecek söylentilerine cevap veren Ademoğlu "Çok güzel bir yönetimimiz var. Bu söylentiler kesinlikle doğru değil. İstifa edeceğim söylentileri tamamen asılsızdır. Ben buradayım hiçbir yere kaçmam. Maalesef fitne çıkarmak isteyenler var. Yönetim kurulumuz her zaman benim yanımda oldu. Tüm kararları birlikte alıyoruz" dedi.
YENİ STAT YAPILSIN İSTİYORUM
Stadyum ve İnstore konularına da değinen Ademoğlu, "Aralık ayı içerisinde İnegölspor lisanslı ürünlerimizin satılacağı İnstore mağazamızı İnegöl AVM girişinde açıyoruz. Yönetilerimiz ve belediyemiz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnegölsspor taraftarları ürünleri İnstore mağazamızdan alabilecekler.
Yeni stat konusunda bazı görüşmelerimiz oldu ancak belli bir noktadan sonra iş siyasilere düşüyor. Biz gerekli görüşmeleri yaptık. İnegölspor'a yeni bir stat yapılmasını en çok ben isterim. İnegöl'den çok daha küçük yerlere yeni statlar yapıldı ancak İnegöl'e bir stat yapılmadı. İnegölspor yeni bir stadyumu hak ediyor."
GİDERLERİMİZ ÇOK ARTTI
Son olarak mali tabloyla ilgili konuşan Ademoğlu, "Yüksek enflasyondan dolayı bu sezon giderlerimiz çok arttı. Yeni tesise geçmemiz masraflarımızı 3 kat arttırdı. Destek olmazsa bu giderleri karşılamak çok zor. Bugüne kadar vadesi gelmiş ödemelerin büyük bölümünü yaptık. Destek olanlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.