Kimse Kimseyi Kandırmasın

#İnegöl |
19 Mar 2019 / Sal 16:50

Demokrat Parti (DP) İnegöl Belediye Başkan Adayı Aydın Savaş, İlçe Başkanı Murat Balakuş, Yönetim Kurulu ve meclis üyesi adayları ile birlikte Akhisar Mahallesi sakinleri ile buluştu.

İlçe Başkanı Murat Balakuş programın açılışını şu sözlerle yaptı: “Ben her zaman lafa sevgili Genel Başkanım Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın deyimi ile başlarım: Doğruluğu ispat edilmiş bir hareketin temsilcileri olarak her alanda memleketin her karışında kendimizi anlatmaya gerek duymadan her tarafa bilgilendirme rahatlığıyla kolaylığıyla çalışan bir parti  temsilcileriyiz. Geçmişte yaptıklarımızı anlatmak zaman alır, süre alır, yapılanlar ortada“ dedi ve konuşmasını Aydın Savaş’a bıraktı.

Savaş, mahallenin büyüdüğünü ama onunla birlikte mahallenin sorunlarının da büyüdüğünü dile getirerek: ”İnegöl’ün İnegöl’den yönetilmesi gerek, Bursa’dan İnegöl  yönetilemeyecek. Sebebine gelince , Akhisar benim köyüm artık bir şehir, belediye’ye ihtiyacı vardır, Akhisar bir belediyelik olmalı. Çünkü Akhisar’ın sorunları Akhisar’dan çözülmeli. Sizlere kısaca şöyle söyleyeyim, yerel yönetim demek yerinden yönetim demek. Akhisar’dan birisi sorunlarını anlatmak için Bursa’ya giderse bu iş olmaz.” Dedi.

Savaş, Yerel Seçimleri kazandığı durumunda uygulayacak olan projelerinden bahsederek İnegöl’ün mevcut sorunlarını da dile getirdi.

“Kimse Kimseyi Kandırmasın”

Savaş: ” İnegöl’ün Büyükşehir olması, Akhisar’ın Belediye olması, Yenice’nin Belediye olması Kurşunlu’nun Belediye olması olacaktır. Bu olmadan İnegöl’de de Akhisar’da da hiçbir sorunu kimse çözemez. Kimse kimseyi kandırmasın. Altyapı yapılacaksa bir kez yapılacak”dedi.

Demokrat Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Aydın Savaş konuşma sonrası halkın sorunlarını dinleyerek, çözüm politikalarından bahsederek mekândan ayrıldı.