Kocal Spor Kulübü Türkiye Seçmelerine gidiyor

#İnegöl |
22 Mar 2017 / Çar 11:39

İnegöl’de 2015 yılı sonunda kurulan Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü 2-6 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Wushu Kung-Fu milli takım seçmelerine katılacak.

Antalya’da yapılacak olan seçmelere farklı kategorilerde 22 sporcu ile katılacak Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü sporcuları, milli takıma girebilmek için ter dökecek.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Seçmeler hakkında bilgi veren Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü kurucusu İsmail Kocal, “Antalya’da yapılacak ve 5 gün sürecek. Hayali ve gerçek dövüş olmak üzere 2 kategoride yarışmalara katılacağız. 2-6 Nisan tarihleri arasında olacak. Antrenör olarak milli takım antrenörü olarak ben katılıyorum. Kadir Halim isimli milli takım sporcumuz var ve geçtiğimiz yıl Avrasya 2.’si oldu. Bu yıl onun yanına yeni arkadaşlarını kazandırmaya çalışacağız. Bu sene Kadir Halim üniversite burslarından milli sporcu olarak faydalanacak. İnegöl’de daha fazla arkadaşımızın YGS sınavından sonra üniversite burslarından faydalanmasını sağlamak istiyoruz. Uluslar arası arenada İnegöl’ü, Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Toplamda 22 sporcu ile katılacağız.

İSTİKLAL MARŞINI OKUTMAK İSTİYORUZ

Spor kulübünü yeni kurduklarını söyleyen Kocal, “Kulübümüzü 2015 yılının sonunda kurduk. Bu yıl 2. senemiz. Geçen yıl Türkiye Şampiyonası’na tek sporcu ile gittik ve sporcumuz Türkiye 3.’sü olarak milli takıma girme hakkını elde etti. Ardından Avrasya Şampiyonası’na katıldık. Ben orada milli takım antrenörü olarak görev yaptım ve sporcumuzda 2. oldu. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. İnşallah bu sene İstiklal Marşı’nı İnegöllüler olarak biz okutacağız. Hedefimizde milli takımın yarısını İnegöllülerin oluşturmasıdır.