Kurtuluşspor’dan sert açıklama

#İnegöl |
27 Tem, 2017 / Per 11:51

Kurtuluşspor yönetimi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kamuran Balkan’ı hedef aldı.

Kurtuluşspor yönetimi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kamuran Balkan’ı hedef aldı.

Dün akşam gerçekleştirdiğimiz sezon açılışımızla beraber, yeni transferlerimizin tanıtımı ve resimleri tüm sosyal medyada yayınlandı. Okan Kahraman adlı oyuncumuz, sezon başında diğer 3 oyuncu İlker, Enes ve Özcan ile birlikte Gençlergücü kulübüyle anlaştılar. Fakat aradan kısa bir süre geçtikten sonra tüm oyuncular anlaşmalarını bir takım nedenlerden dolayı iptal ettiler.

Okan Kahraman ile transfer sezonu başına ilgilendiğimiz için, anlaşmasını iptal ettikten 1 ay sonra bize gelmek istediğini beyan etti. Bizde yapmış olduğumuz istişareler sonucu oyuncuyu kadromuza kattık.

Kendi hatalarını başkasına yüklemek isteyen Gençlergücü’nün DİNAZOR yöneticisi Kamuran Balkan, sezon açılış resimlerimizi gördükten sonra Başkanımız Talha Öziş’e bir kulüp yöneticisine yakışmayacak şekilde attığı mesajlarda, “inşallah hayır göremezsiniz” “ sezon sonu küme düşünce göreceğim sizi” gibi söylemlerde bulunmuş , Başkanımızın vermiş olduğu cevaplardan sonra muhtemelen uykusuz geçirdiği gecenin sabahında, Genel Kaptanımız Olcay İleri’ye karşı, aynı itham ve suçlamalarda bulunmuştur.

Kendisini Gençlergücü kulübünün sahibi zanneden DİNAZOR yönetici Kamuran Balkan , geçen sezon genç kalemiz SEMİH DEMİREL’i ayartarak genç oyuncuya zorla sözleşme imzalattırıp, resmide sosyal medyada paylaşmıştır. Tüm İnegöl buna şahittir.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına yapmış olduğumuz bu açıklamanın doğruluğunu teyit etmek isteyen kişiler İlker-Enes-Özcan-Semih ile süreçleri konuşabilirler.

KENDİNİ BİLMEZ bir yöneticinin, yalnış konuşmalarını, kötü dileklerini ve haddini aşmasını kulübüne mal edemeyiz. Gençlergücü kulübü ile bir sıkıntımız bulunmamaktadır. Başkanımız Ayhan Çamlıdağ ve diğer yöneticilerine lafımız yoktur. Saygımız sonsuzdur.