Millet kürsüsüne mobilyacı çıkartılacak

#İnegöl | Haber Merkezi
30 Eki 2021 / Cmt 15:06

İnegöl’ün gündemi programında konuşan İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Karaman İnegöllü bir mobilyacının millet kürsüsünde yaşadıkları sıkıntıları anlatacak dedi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Pandemi ile birlikte mobilyacı esnafı ham madde sıkıntısı yaşanırken bu problemin çözümü ile alakalı bir çok kez girişimlerde bulunulmuştu.

Konu hakkında İnegöl’ün Gündemi programında konuşan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı ve meclis üyesi İsmail Karaman “Her hafta grup toplantısında bizim millet kürsüsü diye tabir ettiğimiz kürsümüzde de tespit ettiğimiz konular ile ilgili bir vatandaşımız çıkıyor. Meclis tatile girmeden önce önermiştik yakında da olabilir, önerimizi yeniledik millet kürsümüzde bir mobilyacı esnafımızın çıkarılması Türkiye’de ki mobilyacıların sorunları ile ilgili orada kendisini ifade etmesini önerdik. Bunun ile önerimiz var yakın zamanda bir mobilyacımızı millet kürsüsünde ağırlamış olacağız.”

HER PERŞEMBE CANLI YAYINDA
İnegöl Online sosyal medya hesabından her Perşembe günü saat 12.00’da yayınlanan İnegöl’ün Gündemi programın bu hafta konuk İsmail Karaman oldu.