Mustafa Ersan; Hep beraber çalışacağız

#İnegöl |
18 Oca 2018 / Per 18:11

İnegöl Posoflular Derneği AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Programda konuşan Ersan, İnegöl’deki tüm kamu kurumları ile beraber çalışacaklarını söyledi.

Özgen Kurşun konuşmasına yeni yönetime Hayırlı olsun dilekleriyle başladı

İnegöl'de 30 bin nüfusa sahip olduklarına İnegöl'e Posoflular olarak katma değer kattıklarını ve Posoflu ile İnegöllünün yıllarca kardeşçe yaşadığını, ortak birçok konuyu paylaştığını söyledi.

 Bu kardeşlik bağlarının güçlü olmasından dolayı da İnegöl Belediyesi'nin Posof Belediyesi'ni kardeş belediye ilan ettiğini vurguladı.

 İnegöl'ün kültürel olarak çok güçlü bir şehir olduğunu dile getiren Özgen Kurşun BU kültür mozaiği de Posoflular her meslekte yer alarak katkı sağlamakta olduklarını söyledi.

 Kurşun Ayrıca bu Pazar günü Bursa'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek kongreye tüm İnegöllüleri davet etti.

 

İnegöl Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Posoflular en çok temiz çok çalışkan ve toplum olarak vefakâr insanlar olduğunu dile getirdi

Ersan Ayrıca İnegöl'e hizmette tüm kamu önderleri ve STK’lar olmak üzere Posoflular Derneği’de dâhil hep beraber çalışacaklarını vurguladı