Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu Türkiye Şampiyonasında

#İnegöl |
15 Şub 2018 / Per 16:28

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 30 takımın katılımı ile Okullar arası müsabakalar hız kesmeden sürüyor.

Birçok branşta sürdürülen müsabakalar kapsamında Futbol Küçük Erkekler İl Şampiyonası heyecanı yaşandı.

Atıcılar Futbol Sahasında düzenlenen müsabakada 3.Maçında Yıldırım Rahim Keskin Ortaokulunu, 2-1 yenen İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu 3.oldu ve Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. Müsabakalar sonunda Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törende dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi.

İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu Beden eğitim öğretmeni ve takımın antrenörlüğünü yapan Melik Özmen yaptığı açıklamada “Okul-kulüp işbirliği kapsamında bize oyuncularını yönlendiren Kafkassporun değerli hocası Aydın Ungan’a ve tüm alt yapı antrenörleri ile yönetici Uğur Kamacı’ya çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İnegölspora,Gazipaşaspora ve Kurtuluşspora takımımızda oynayan oyuncularımızı yetiştirdikleri için için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta çekilecek kura ile birlikte hangi ilde Türkiye şampiyonası oynayacağımız belli olacak” dedi.

Dereceye Giren Takımlar

1. Osmangazi Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu

2. Yıldırım Peyami Safa Ortaokulu

3. İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu

4. Yıldırım Rahim Keskin Ortaokulu