Okul Bahçesinde Öğretmen Öğretmeni Dövdü

#İnegöl |
16 Eki 2015 / Cum 12:14

Kız Meslek Lisesi’nde yaşanan olayda, alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir öğretmen meslektaşını darp etti.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabah saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, İnegöl’de Mesleki Eğitim Merkezinde öğretmen olarak görev yapan H. K., yanına iki arkadaşını da alarak aralarında alacak verecek davası bulunan Kız Meslek Lisesi’nde edebiyat öğretmeni olarak görev yapan A. A’nın(45) okuluna gitti.

DERSTEN ÇAĞIRTTI

A. A’nın derste olduğunu öğrenen H. K., nöbetçi öğrenciyi gönderip “Hocam ziyaretçiniz geldi bahçede sizi bekliyor” diyerek aşağıya çağırttı.

KAVGAYI ÖĞRETMENLER AYIRDI

Dersten çıkıp okul bahçesine gelen A. A., karşısında aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan meslektaşı H. K’yı buldu. Bu sırada çıkan tartışma sonucunda H. K. ve yanındaki iki arkadaşı iddiaya göre A. A’yı darp etmeye başladı. Kavgayı gören okuldaki diğer öğretmenlerin müdahalesi ile kavga ayrıldı. H. K. ve yanındaki iki arkadaşı ise okula geldikleri 11 DL 436 plakalı araçla olay yerinden ayrıldı.

ACİL SERVİSE GÖTÜRÜLDÜ

Kavga sonucunda vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan ve gömleği yırtılan A. A., durumu polise bildirip kendini darp ettiğini iddia ettiği meslektaşı ve yanındaki iki arkadaşından şikayetçi oldu. A. A., emniyet ekipleriyle birlikte İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine giderek darp raporu aldı. Öte yandan, darp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen H. K. ve yanındaki iki arkadaşının yakalanarak gözaltına alınması için çalışma başlatıldı.

750 LİRA İÇİN

İki öğretmen arasında okul bahçesinde yaşanan kavganın, 750 TL’lik bir alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığı iddia edildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.