Seda Sayan İnegöl Köftesi’ne hayran kaldı

#İnegöl | Haber Merkezi
03 Oca 2020 / Cum 20:34

TV 8’de yayınlanan Yemekteyiz programına katılan Tayfun Taç Seda Sayan’ın İnegöl Köftesi’ne hayran kaldığını ifade etti.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
TV 8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden renkli yarışmacılarıyla kendisinden söz ettiren Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın yarışmacısı İnegöllü Tayfun Taç oldu.
Yaptığı İnegöl köftesi ve kokoreç ile program sunucusu Seda Sayan’ın takdirini toplayan Tayfun Taç  önümüzdeki sezon yapılacak Master Chef programında 1 günlük şef olma daveti geldiğini ifade etti.

İNEGÖL KÖFTESİNİ ÇOK SEVDİ

Programa internetten başvurduğunu belirten Taç  “3 ay önce mülakata davet edildim. İstanbul’da abimin evinde yarışmaya katıldım. Program çok keyifli geçti, çok güzel yorumlar aldım. Öncelikle amacım İnegöl Köftesi ve Kokoreci tanıtmaktı bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. Seda hanım bu kokoreç programı olsaydı Seda Hanım 10 üzerinden 10 puan verirdim dedi. İnegöl Köftesi’ni çok sevdi Seda Hanım ”

FORMA VERDİ

Ben İnegöllü olduğum için giderken kulüp tesislerin uğrayıp forma istedim. Sağolsun İnegölspor başkanımız Münür Kanar Bey forma ve atkı verdi bende bunları Seda Hanım’a takdim ettim. Seda hanım futbolla ilgilendiği için atkıyı boynuna taktı keyifli anlar oldu.

NUMARASINI ALDI

Öte yandan Tayfun Taç Seda Sayan’ın telefonu numarasını aldığını ara ara İnegöl Köftesi isteyeceği söyledi.