Şekerbank’tan Terziler Odasına Ziyaret

#İnegöl |
22 Şub 2017 / Çar 17:29

Şekerbank’ın Kapımız esnafa açık projesi kapsamında İnegöl Şube müdürü Evrim Güçlü, Terziler odasını ziyaret etti.

Esnaf ve küçük işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip Şekerbank, 60’ıncı yılında Türkiye için ilk ve tek olan, esnafa özel yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayelerinde ve Türkiye genelindeki 82 Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği’ni kapsayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle gerçekleştirilen “Kapımız Esnafa Açık” projesinde protokoller imzalanmaya başlandı.

Şekerbank İnegöl Şube Müdürü Evrim Güçlü ve Şekerbank yöneticisi Serdar İnceel İnegöl Terziler Odası başkanı Selim Malçok’u ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Terziler Odası başkanı Selim Malçok “Öncelikle odamıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederim ve Evrim hanım yeni görevinizde de başarılar dilerim. Şeker Bank’a gelir gelmez ilk önce şoförler odası sonrada bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Yeni görevinizde de başarılar dilerim.  Anlaştığımız kadarı ile zannedersem 48 aya kadar oda üyelerimize 3 aydan 3 aya ürün kullandıracaksınız. Bununla alakalı gerekli çalışmayı siz basına aktarırsınız ben tekrardan teşekkür eder yeni görevinizde başarılar dilerim.”

48 AYA KADAR VADE

48 aya kadar vadeli kredi kullandırma çalışmaları olduğunu ifade eden İnegöl Şekerbank Müdürü Evrim Güçlü “ Şeker Bank’ın 60 yıllık misyonu gereği her zaman kapılarımız esnafa açık. Dolayısı ile tekrar esnaflarımız ile çalışmalarımızı aktive edebilmek için tekrar onların bankamızla daha aktif çalışabilmek için esnaflarımızla bir çalışma başlattık. Selim beyleri ziyarete geldik bir protokolümüz var kapımız esnafa açık platformunda. 48 aya kadar tüm esnaflara 3 ayda bir ödemeli kredi kullandırmaya başlayacağız. Protokolde son aşamaya geldik 11 odamızı teker teker ziyaret ederek hepsi ile anlaşmaya imzalamaya çalışacağız. Detaylı bilgi SMS olarak esnaflara bilgilendirilecek. “

ESNAF BİLGİLENDİRİLECEK

Önümüzdeki günlerde esnaf odalarından ve Şekerbank’tan gelecek SMS ile esnaf bilgilendirilecek.