Teyo Emmi Güldürdü

#İnegöl |
 :

İnegöl Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerine, önceki akşam Teyo Pehlivan damga vurdu. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Teyo Emmi lakaplı Cumhur Seval, Erzurum şivesi ve esprileri ile geceye katılanları kahkahaya boğdu.

İnegöllüleri bir taraftan güldürürken diğer taraftan da düşündüren Teyo Emmi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Erzurum şivesi ve esprileri ile vatandaşların kendisine bağlayan Teyo Emmi, kendisini izlemeye gelenlere teşekkür etti. Hem orucun hem de günün yorgunluğunu, yapılan esprilerle üzerinden atma imkanı bulan vatandaşlar, esprilere alkışlarla karşılık verdi. Ünlü komedyenin, vermiş olduğu örnekler izleyiciyi kahkahalara boğdu.
Ünlü komedyeni izlemeye AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Nedim Bayram, Gülbey Koçan, Mürsel Avaşar ve Osman Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.


İNEGÖL İNSANI HAYIRSEVER
Programın sonunda bir konuşma yapan ve etkinliğe vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Ramazan Sokağında her akşam farklı misafirleri ağırlıyoruz. Ramazanın ruhuna ve anlayışına uygun bir şekilde güzel akşamlar geçirmeye çalışıyoruz. Benim acizane tavsiyem Ramazanı dolu dolu geçirmek. Mahalle konağında biz her akşam 750-800 kişiye iftar veriyoruz. Yine farklı noktalar da iftarlar düzenleniyor. Hakeza yurt dışında da iftarlar veriyoruz. Bunu İnegöllü işadamları yapıyor. Gürcistanda, Kosovada, Bosnada iftar ve erzak dağıtımı yapılıyor. İnegöl insanı hayırseverliliğini, cömertliğini, Ramazan ile alakalı hamiyetperverliğini her zaman gösteriyor. Allah herkesten razı olsun. Tabi gittiğim yerlerde ki gözlemlerin, onların durumları bizlerden çok çok kötü. Benim acizane tavsiyem, çok çalışalım, ilçemizi dolayısıyla ülkemizi daha iyi yerlere getirelim. Ama çokta şükredelim. Ramazan bu şükürlerin en iyi eda edildiği aylardan bir tanesi. Ramazanın kadrini, kıymetini bilmek lazım. Önce bunları kendime söylüyorum, sonra sizlere" dedi.

 

RAMAZAN KARDEŞLİK AYI
Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ise, "Ramazan bereket ayı. Ramazan kardeşlik, yardımlaşma, sevgi, barış ve güzellik ayı. Bizden bunun güzel örneğini bu akşam İnegölde görüyoruz. Ben bu programlarda emeği geçen başta Belediye Başkanımıza olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizleri böyle güzel akşamlarda buluşturuyorlar. Her akşam farklı programlar var. Ben İnegöl Belediye Başkanını çok iyi tanırım. Çok değerli bir kardeşimiz. İnegöle güzel hizmetler yaptı. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetler yapacağız. Biz Türkiyede huzur ortamında çok güzel bir Ramazan kutluyoruz. Allah bize bir çok nimet vermiş. Bunlardan istifade ediyoruz. Ama gerek ülkemizin içerisinde, gerekse dünyanın bir çok yerinde Filistinde, Mısırda, Suriyede, Myanmarda çok zorda olan kardeşlerimiz var. Onlar içinde dua edelim. Elimizde imkan varsa onlara yardım edelim ki, Müslümanların kardeşliğini hep beraber gösterelim. İnanıyorum ki, sizler bu kardeşliği devam ettiriyorsunuz. Bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışan insanlara, şuana kadar fırsat vermediniz. Bundan sonra da fırsat vermeyeceksiniz. Sayın Başbakanımıza sahip çıkacağız. Bu ülkeye hep beraber hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Teyo Emmi lakaplı Cumhur Sevale kahve fincan seti hediye ettiler.