U-11 Ligi Sona Erdi

#İnegöl | Haber Merkezi
15 May 2019 / Çar 12:10

Türkiye Futbol Federasyonu’nca düzenlenen U-11 Ligi’nde mücadele eden İnegölspor’lu minik futbolculara katılım belgesi takdim edildi.

U-11 Ligine İnegölden Kafkas spor, Gençler gücü, Kurtuluşspor, Gazipaşa, İnegöl spor, Akhisar Spor Doğanspor ve Yenişehir takımları katıldı.

BELGE TÖRENİ SONRASINDA İNEGÖLSPOR U11 TEKNİK SORUMLUSU FATİH TÜRKMEN AÇIKLAMALARDA BULUNDU:
 
İnegölspor U11 yaş grubu olarak 2018-2019 yılı resmi müsabakalarını tamamladık. Yaklaşık 40 gün süren ve toplamda 10 maçın oynandığı ligin kazasız belasız sakatlıksız bir şekilde sonuna geldik.
 
 Amacımız maç kazanmaktan öte oyuncu kazanmaktır. Bu anlayışımız neticesinde tüm oyuncularımıza süre verdik ve onların gelişimlerine destek olduk. 18 oyuncumuzun bulunduğu grubumuzda her maçta rotasyonlar yaparak tüm sporcularımızı sahada görme şansımız oldu.
 
Skor odaklı oyundan ziyade oyun odaklı bir anlayış ile ligimizi tamamladık. Topun bizde kalma süresinin fazla olduğu bir çok müsabaka oynadık. Sahada baskı altında doğru karar vermeyi doğru tercih yapmayı öğrendik. Yendik, yenildik, berabere de kaldık ama oyun olarak hep üstün olduk, bu da bizlere istenilen hedefe ulaştığımızı gösterdi.
 
Yapılan antrenman sayısı 9 ayda 100’ü geçti. İlk antrenmandan bugüne kadar, ilk maçtan son maça kadar çaba sarf eden, gayret gösteren tüm sporcularımı kutluyorum.
 
 U11 yaş grubu olarak mottomuz doğruyu yapana kadar değil, yanlış yapmayacak hale gelene kadar çalışmaktır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.
 
GENÇLİK GELİŞTİRME SORUMLUSU ÖZGÜR ŞAHİN:
 
 İnegöl takımlarının yer aldığı şenlik şeklinde geçen lig organizasyonu sporcuların gelişimi anlamında çok faydalı oldu. Sporcularımız birbirinden güzel maçlar oynadılar. Burada yer alan sporcuları izleme ve değerlendirme fırsatı bulduk. Bu lige katılan tüm takımlar burada ŞAMPİYON  olmuştur. Katılan tüm kulüplere teşekkür ediyorum.