Vakıfbank’tan çiftçilere düşük faizli kredi

#İnegöl |
23 Ağu 2016 / Sal 12:54

İnegöl Ziraat Odası ile Vakıfbank arasında imzalanan protokol ile oda üyesi çiftçilere düşük faizli kredi kullanma imkanı doğdu.

Vakıfbank İnegöl Şubesi Müdürü Özcan Eren ile bir araya gelerek protokolü imzalayan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik şunları söyledi; “Bugün yine çiftçimizi ilgilendiren bir konu için buradayız. Vakıfbank ile çiftçi kredileriyle ilgili bir protokol imzalayacağız. Gönül ister ki, çiftçimiz hiçbir zaman kredi kullanmasın. Ancak günümüz koşullarında sadece çiftçi değil, her sektör bir şekilde bankaya yolu düşüyor, kredi kullanıyor. Bizlerde çiftçi için banka alternatifinin çok olması, kendilerine avantaj sağlayacak pozisyonlar yaratanlarla çalışmalarını isteriz. Bu nedenle bugün Vakıfbank’la çiftçimize faydası olacağını düşündüğümüz özel bir kampanyaları var. Bu anlamda bu basın toplantısını düzenledik.

24 AY VADE İMKANI

Vakıfbank İnegöl Şubesi Müdürü Özcan Eren ise, “Vakıfbank olarak, Ziraat Odasıyla imzalayacağımız bu protokolle oda üyelerine daha hızlı kredilenme sürecinde 20 bin liraya kadar, 24 ay vade de yılda bir ödemeli kredi seçenekleri sunacağız. Aynı zamanda bu konuda Ziraat Odası üyelerine indirimli faiz oranlarıyla daha iyi imkanlar içeren bir kredi seçeneği sunmak için bu protokolü imzalamak istiyoruz. Oda üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.