Yenicespor İç Transferde Doğukan Dal İle anlaştı

#İnegöl |
23 Ağu 2016 / Sal 18:56

Bursa Süper Amatör Lig’den gelecek sezon Süper Amatör Lige çıkmayı hedefleyen Yenicespor, iç transferde Doğukan Dal ile yeniden anlaştı.

İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturan yönetim kurulu, ilk etapta sol açık mevkiine oynayan 20 yaşındaki genç oyuncu Doğukan Dal ile yeniden anlaşma imzaladı. Doğukan Dal Futbola 2011 yılında İzmir takımı olan Çiğili Maltepe sporda başladı. Sırasıyla Güzeltepe Gençlikspor, Elmasbahçeler spor ve son olarak geçtiğimiz Sezon Yenicesporda başarılı bir sezon geçirdi.

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Yenicespor Basın Sözcüsü Ali Göztepe, yeni sezon için iyir bir takım kurmak için yoğun mesai harcıyoruz açıklaması yaptı.

Yenicespor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Basın sözcüsü Ali Göztepe, Yönetim kurulu üyeleri Vedat Tepe ve Kani Kont hazır bulundu. İmza töreni sonrasında Ali Göztepe yaptığı açıklamada “Teknik Direktörümüz Osman Kara’nın sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyoruz, yeni sezon öncesi yaptığımız toplantının ardından kadromuzu belirlemek için kolları sıvadık. Bu günde iç transferde görüştüğümüz oyunculardan Doğukan Dal ile yeniden anlaştık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İmza sonrası Doğukan Dal “Geçen sene Yenicespor’a katıldım. Kulübümde göstermiş olduğum performans ile takımımı ve taraftarımızı memnun ettiğim için mutluyum. Buradaki takım arkadaşlığı ve yöneticilerimizin ilgi alakası, burada devam etmemde çok önemli bir etken oldu. İnşallah sene sonunda şampiyonluk sevincini Yenice halkına hediye edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.