19-25 Aralık Haftalık Burç Yorumları

#Köşe Yazıları |
19 Ara 2022 / Pzt 16:20

Koç ve Yükselen Koçlar
 
Sevgili koçlar, bu hafta beklemediğiniz borçlar kapınızı çalabilir. Birden çıkan para kayıplarına karşı kendinizi hazırlayın. Sosyal  kelebek olacağınız bu dönem gezi organizasyonlarına katılabilir, farklı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bu haftaki mottonuz hayat bi gündür o da bugündür olacak!
 
 
Boğa ve Yükselen Boğalar
 
Sevgili boğalar, gitmek istediğiniz o yurt dışı işlerinizi bu hafta halledebilir, biletlerinizi ve vizeleriniz için koşturabilirsiniz. İsteklerinizin olacağı kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir hafta yaşamanız mümkün. Uzun zaman sonra feraha eriyorsunuz. Sevdiklerinizden yana bu hafta ilanı aşk almaya hazır olun!
 
 
İkizler ve Yükselen İkizler
 
Sevgili İkizler, hayatınızdan çıkması gereken insanları bu hafta çıkarıyorsunuz canım İkizler. Her şey olması gerektiği gibi toksik ilişkilere bu hafta veda ediyorsunuz. Birazcık sağlığınıza dikkat edip kendinizi mutlu etmenin yollarını arayacağınız bir hafta olacak.
 
 
Yengeç ve Yükselen Yengeçler
 
Sevgili yengeçler, yaptığınız hataların farkına vardığınız ama iş işten geçtiğini anlayacağınız bir haftaya hoş geldiniz. Geçmiş hatalarınızın  cezasını bu hafta çekeceksiniz. Maddi olarak farklı para kaynaklarınızı bulacağınız kendinizde değişime gideceğiniz bir döngüye hazır olun.
 
 
Aslan be Yükselen Aslanlar
 
Sevgili aslanlar, günlük işlerinizle ilgileneceğiniz aile ve çocuklarla vakit geçirebileceğiniz haftaya hoş geldiniz canım aslanlar. Kendinizle barışıp geleceğinize umutla bakacağınız bir hafta olacak.
 
 
Başak ve Yükselen Başaklar
 
Sevgili başaklar, sürpriz seyahatlere hazır olun canım başaklar. Uzak yerlere gideceğiniz farklı insanlarla tanışacağınız günler yaşayabilirsiniz. Aile hayatı bu dönem sizin için önem kazanırken arkadaşlık ilişkilerinde krizlerle karşılaşabilirsiniz.
 
Terazi ve Yükselen Teraziler
 
Sevgili teraziler, ailevi problemlerinizin arttığı çözüm bulmaya çalışırken sorun yaratacağınız bir hafta yaşayabilirsiniz canım terazi kuşlarım. Sakin kalıp hayatı akışına bırakmak varken, takıntı haline getirdiğiniz durumları çözmeye çalışmayın! Bırakın bazı şeyler çözüme kavuşmasın. Sizin için her şey sizin istediğiniz vakit değil olması gereken vakitte olacak.
 
 
Akrep ve Yükselen Akrepler
 
Sevgili akrepler, dış görünüşünüze önem verdiğiniz kendiniz de değişiklik yaptığınız bir hafta olabilir .
Güzel paraların geldiği ve geldiği gibi gittiği bir hafta olacak sizin için .Kendinize ekstra ilgi göstereceğiniz kendinizi şımartacağınız günler kapınızda.
 
Yay ve Yükselen Yaylar
 
Sevgili yaylar, finansal planlamalar yapıp kendi kabuğunuza çekildiğiniz günler yaşayabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyip evde oturacağınız günler geldi canım yaylar! Biraz melankoli takılın 2023 zaten sizin yılınız olacak.
 
Oğlak ve Yükselen Oğlaklar
 
Sevgili oğlaklar, sağlığınızdan yana sıkıntılar gündeme gelebilir canım oğlaklar. Bu haftayı hastanelerde geçirebilir ve içsel motivasyon düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Toparlanın bırakmayın kendinizi!
 
Kova ve Yükselen Kovalar
 
Sevgili kovalar, kahvenizi alıp hayatın tadını çıkaracağınız camdan yağmuru izleyeceğiniz bir hafta olabilir canım kovalar. Kendi içinize dönüp neyi neden yaptığınızı insanları, hayvanları, dünyayı sorgulayıp,  Okülit konularla ilgilenebilirsiniz.
 
 
Balık ve Yükselen Balıklar
 
Sevgili balıklar, bol bol çalışacağınız kendi işlerinizle ilgilendiğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz  canım balıklar. Yeni insanlar, işler, arkadaşlar bu hafta gündeminiz olacak. Her şey değişirken değişmeyen tek şey sizin için değişimin tam kendisi olacak !2023 e değişim ve dönüşümle girmek size iyi gelecek
 
 
 
Haftalık burç yorumların sonuna geldik
Gökyüzünde ne varsa yeryüzünde de o vardır!
 
Astroloji.elif
Elif Yüğrük