Vildan Yılmaz Gürel’e açık mektup

#Köşe Yazıları |
26 Ağu 2020 / Çar 19:05

Vildan Hanım seçildiği günden bu yana İnegöl Medyasına hep mesafeli durdu. Bu sebepten dolayı medya ile iletişim kopukluğu yaşadı. Hep sosyal medya hesabından takip ettik vekil hanımı. Denk geldiğimiz toplantılarda merak ettiğimiz konuları sorabildik. Bazen bizi tatmin edici cevaplar verdi bazen geçiştirdi.
Öncelikle Hacı Sevim Yıldız ve Borsa İstanbul okulları için çıkardığı ödenekten dolayı teşekkür ederim. Son dönemde aklımda kalan tek olumlu gelişme bu kendisi için.

Vildan Hanım seçildiği bölgeye kazandırdığı yatırımlardan çok atamalar hakkında İnegöl’de çok konuşuldu. Bu konuşulan atamalardan patlak vereni ise eşi Yakup beyin önce Harmancık’a ilçe spor müdürü daha sonra ise Bursa’ya şube müdürü olarak atanması ve İnegöl’e görevlendirilmesi oldu. Bunun bir sonraki adımı İnegöl İlçe Spor Müdürlüğü.

Vildan Hanım sadece eşi değil, eniştesini de mecliste kendisine danışman olarak atamasının da çok dedikodusu olmuştu ama basına yansımadı.

AK Parti’nin kuruluş felsefesine aykırı bu davranışlar elbet AK Parti İl Başkanlığı’na, AK Parti Genel Merkezi’nde gidiyordur. Parti büyüklerinden birileri çıkıp bu önlenemez yükselişlere dur diyeceğini tahmin ediyorum.

Yoksa bu tarz haberler gelmeye devam ederse, pandemi sürecinde bunalan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rağmen faturayı ister istemez AK Parti’ye keser.

Vekil hanım bir İnegöllü olarak, İnegöl’de doğmuş Allah nasip ederse İnegöl’de hayatını sonlandıracak bir basın mensubu olarak ricada bulunayım.

Artık yaptırdığınız atamalar ile değil, İnegöl’e kazandırdığınız değerler ile anılın. İnegöl’ün geleceği için planlanan yeni İnegöl için çalışmalarda bulunabilirsiniz mesela.

İhalesi yapılan emniyet binasını, yeni İnegöl diye tabir edilen yere yaptırtabilirsiniz. Mevcut bina ise karakol olarak hizmet etmeye devam eder. Yoksa burada yapılacak bir emniyet binası 5 sene sonra yeni İnegöl diye tabir edilen bölgeye taşınacaksa yaptığınız hizmetin hiçbir önemi kalmaz.

Ya da İnegöl’e hiç yakışmayan kaymakamlık binasının yenilenmesi için girişimlerde bulunup temellerini yeni İnegöl’e attırabilirsiniz.

Bunun gibi bekleyen birçok proje üretebilirsiniz, siz yeter ki İnegöl’e ve İnegöllüye hizmet etmek isteyin.

Yoksa 3-5 eş dost ziyareti ile milletvekilliğini herkes yapar.

Birde İnegöl’de yoğun bakım ünitesinde yoğunluk problemi yok demiştiniz. Size tavsiyem bilgi aldığınız kaynakları değiştirin, ya da birlikte hastane önünde nöbet tutalım, kaç kişi yoğun bakım ihtiyacı için çalacak kapı arıyor görelim. Ne dersiniz?