Dönmez İnegöl Defterini Kapattı mı ?

#Medya |
 :

Kurşunlu belediye başkanı Erkan Dönmez’in İstanbul’da çalışmalar yapması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Olay gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz Kişisel sitesinde yayınladığı "İnegöl Kurşunlu’dan İstanbul’a… Erkan Dönmez İstanbul’a ısınmaya ve Sarıgül’e çalışmaya başladı" başlıklı yazısında İnegöl belediye başkanlığı içinde adı geçen Kurşunlu belediye başkanı Erkan Dönmez'in CHP'den İstanbul büyük şehir belediye başkanı olması beklenen Mustafa Sarıgül'ün ekibinde yer almayı tercih ettiğini iddia etti.
 
Ahmet Emin Yılmaz'ın Yazısı
Bu sütunlarda daha önce aktardık… Erkan Dönmez en genç belediye başkanı olarak İnegöl’e bağlı Kurşunlu beldesinde iki dönem CHP’den seçilerek belediye başkanlığı yaptı.
Fakat…
Tüm il sınırlarının Büyükşehir sınırı olmasıyla birlikte, 30 Mart 2014 tarihinden itibaren belde belediyeleri kapanıyor.
O nedenle…
Beldesindeki başarılı belediye başkanlığının yanı sıra, insan ilişkilerindeki doğallığı ve içten yaklaşımıyla herkesin sevdiği Dönmez’den, bu kez ilçeye gelip CHP’nin İnegöl adayı olmasıistendi.
Ama…
Erkan Dönmez siyasetteki rotasını İstanbul’a çevirdi. Daha açık söylemek gerekirse, bir süredir birlikte siyaset yaptığı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’le çalışmayı seçti.
Bunun için de…
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Adayı olması beklenen Sarıgül’ün çalışma ekibinde yer almaya karar verdi.
Hafta sonu telefonla aradığımızda “İstanbul’dayım, çalışıyorum” dedi.
Meğer…
Öğle saatlerinde Mustafa Sarıgül’le birlikte Ayazağa’da bir park açılışına katıldıktan sonraÇatalca’ya geçmiş. Biz aradığımızda da, CHP’nin Çatalca Aday Adayı Engin Akman ile birlikte pazar ziyareti yapıyordu.
Orada bulunma nedenini ise, “Engin Akman çok sevdiğim bir arkadaşım, ona destek için çalışmalarına katıldım” diyerek açıkladı.
Gördük ki…
Erkan Dönmez kararını verdikten sonra İstanbul’a ısınmaya ve bu arada da Mustafa Sarıgül’le birlikte çalışmaya başlamış.
Kısacası…
Bursa’dan İstanbul’a kendini sevdirmeyi başaran ve yaptığı işte de başarılı olan genç bir siyasetçi gönderiyoruz.
Üstelik…
Sarıgül aday gösterilip de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirse, yakın çalışma ekibinde Erkan Dönmez de yer alacağa benziyor.
Yani…
Eğer Sarıgül seçilirse, Bursa’nın İstanbul’da sağlam bir kapısı olacak. Görünen o.